Înapoi la listarea arhivei

02 Septembrie 2014 - In primavara incep lucrarile la Michelangelo 2. Ce strazi din Complexul Studentesc vor avea 3 benzi si ce se intampla cu pasarelele de sticla?

Incepand de anul viitor vom avea un santier nou in Complexul Studentesc, odata cu inceperea lucrarilor la proiectul Michelangelo 2, care se va desfasura pe fonduri europene. Proiectul este unul mai

02 Septembrie 2014 - Scoli cu latrine in curte si incalzite cu sobe, in Timis. Cate vor functiona fara autorizatie in aceasta toamna?

Peste 1.000 de elevi din Timis vor fi nevoiti sa invete in conditii neigienice, 31 de scoli din intreg judetul fiind inca neautorizate sanitar pentru functionare in noul an scolar. Potrivit

02 Septembrie 2014 - Reabilitarea zonei Cetate: ce strazi din centrul istoric vor fi pietonale pana in iarna si care raman in santier? Cand va fi gata Piata Unirii?

Lucrarile de reabilitare a zonei istorice sunt in grafic, sustine primarul Timisoarei, Nicolae Robu. Daca pe unele strazi sau in unele piete muncitorii au inceput sa puna pavajul, in altele inca are

02 Septembrie 2014 - Cereau 1.400 de euro pentru fiecare om pe care-l treceau ilegal granita

O retea de migranti care actiona in Romania a fost anihilata de politistii de frontiera din Timis si de procurorii DIICOT.

02 Septembrie 2014 - Designul de bijuterie, viziunea lui Evert deGraeve

Cunoscutul si apreciatul designer american Evert deGraeve va sustine o serie de conferinte si prezentari prin care va impartasi din vasta sa experienta in de-signul de bijuterie si managementul de

02 Septembrie 2014 - Cate firme din Timis vor sa aiba brandul 'Made in Banat' si ce inseamna asta? Iata conditiile, stabilite la Targul de la Zrenjanin, in Serbia!

S-a pus la punct procedura de acordare a marcii 'Made in Banat', care trebuie sa fie o garantie a calitatii si recunoasterii.

02 Septembrie 2014 - Bilete scoase la vanzare. Meciul dintre ACS Poli si Unirea Tarlungeni are loc vineri

ACS Poli Timisoara a pus in vanzare biletele pentru partida din a doua etapa a ligii secunde, desfasurata pe teren propriu impotriva Unirii Tarlungeni.