Șocul unei tinere care credea că și-a întâlnit jumătatea pe Tinder. Bărbatul i-a cerut bani pentru a plăti factura la energie. "Era foarte chipeș, inteligent, amabil"

Vineri, 01 Martie 2024, ora 22:10
5314 citiri
Șocul unei tinere care credea că și-a întâlnit jumătatea pe Tinder. Bărbatul i-a cerut bani pentru a plăti factura la energie. "Era foarte chipeș, inteligent, amabil"
Tânăra l-a cunoscut pe bărbat pe Tinder FOTO Unsplash

O tânără în vârstă de 29 de ani a relatat că l-a cunoscut pe bărbatul "încântător" cu câteva luni înainte ca el să sugereze să iasă la cină.

După ce s-a asigurat că "bugetul nu contează", Kendra Roxberry, mama a doi copii din Pittsburgh, a ales un restaurant scump cu fructe de mare, având în vedere că "finanțele bărbatului ar fi trebuit să fie în regulă", a declarat ea pentru Kennedy News and Media.

O săptămână mai târziu, Josh i-a trimis un mesaj cu totul surprinzător lui Roxberry, care lucrează ca asistentă medicală.

Acesta voia să știe dacă tânăra ar putea să îi dea 376 de dolari pentru a-și "porni din nou lumina".

"M-am gândit că nu va fi o problemă, având în vedere că am plătit pentru cina ta cu fructe de mare, haha," a spus el, glumind.

Roxberry, care nu își putea crede ochilor când citea, a răspuns rapid: "Haha... serios acum? Nu sunt sigură că asta va funcționa. Mult noroc!"

Dezamăgita, l-a blocat pe Josh pe telefonul ei, scrie nypost.com.

Roxberry a spus că este recunoscătoare că "gunoiul s-a eliminat singur", deși a recunoscut că a fost întristată de experiență.

Înainte de abordarea cererii financiare a lui Josh, avea "așteptări ridicate" și credea că lucrurile mergeau "destul de bine".

"El era foarte chipeș, inteligent, amabil și părea foarte bine organizat. Avea simțul umorului și ne înțelegeam foarte bine. Chimia era prezentă", a spus ea.

"Nu îl foloseam pentru banii lui și să mă aștept să plătească pentru tot. Îmi plăcea compania lui și plăteam și eu pentru unele lucruri", a spus Roxberry.

Ea a declarat că nu se consideră o persoană "fără inimă" și nu are o problemă cu oamenii care îi cer ajutorul.

"Aș fi dorit să abordeze totul într-un mod complet diferit, în loc să fie ceva ce el se aștepta să fac", a explicat ea.

Tânăra a spus că Josh lucra ca sudor și presupunea că finanțele lui erau în regulă.

Aceasta a postat capturi de ecran ale conversației lor pe Facebook, unde cei care au comentat au validat frustrarea ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Cristiano Ronaldo, mai bogat cu 10 milioane de euro! Care e motivul
Starul portughez Cristiano Ronaldo a câştigat parţial procesul pe care l-a intentat împotriva clubului Juventus Torino pentru restanţe salariale, relatează L'Equipe. Cristiano Ronaldo a...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#tinder, #soc, #tanara, #barbat, #bani, #plata, #factura energie electrica , #stiri magazin