UPDATE Cele două tinere care au fost răpite din Galați au fost găsite

Marti, 19 Iulie 2022, ora 14:30
7533 citiri
UPDATE Cele două tinere care au fost răpite din Galați au fost găsite
Incidentul a avut loc pe o stradă necirculată FOTO Pixabay

Două tinere au fost răpite în seara zilei de luni, 18 iulie, de pe o stradă din Galați și sunt căutate de poliție.

UPDATE 14.30 Cele două tinere au fost găsite în București, într-un hotel

O femeie din municipiul Galați a alertat poliția, luni și a anunțat că patru bărbați au răpit-o pe fiica sa, alături de altă tânără, de la domiciliul său.

Acestea, în vârstă de 27 și 24 de ani, ar fi fost răpite de doi bărbați, nu de patru, așa cum se preciza inițial, iar surse G4Media spun că au fost găsite în Atrium Hotel, din București. De asemenea, au fost reținuți doi bărbați în acest caz.

”În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere”, spune surse din cadrul Poliției Capitalei.

Cei doi vor fi conduși la sediul IPJ Galați, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Sunt cercetați pentru lipsire de libertate.

Știrea inițială

Incidentul a avut loc pe o stradă necirculată din Galați. Două tinere de 24, respectiv 27 de ani, au fost oprite de mai mulți indivizi și băgate cu forța într-o mașină.

Mașina a demarat apoi în trombă într-o direcție necunoscută. Anchetatorii încearcă acum să dea de urmă fetelor.

Din primele informații obținute de Antena 3, se pare că indivizii ar fi proxeneți și se ia în calcul ipoteza ca tinerele să fi fost scoase din țară.

Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată de anchetatori,...
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Trei femei au fost lovite de un autobuz pe o trecere de pietoni. Care e starea victimelor
Un autobuz al societății gălățene de transport public a intrat sâmbătă în trei femei aflate pe trecerea de pietoni pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Șoferul autobuzului, în...
#tinere, #rapite, #strada, #Galati, #masina, #proxeneti , #politie