Două TIR-uri încărcate cu floarea-soarelui s-au răsturnat în afara carosabilului, pe E85. Șoferul unui autotren a fost dus la spital

Marti, 07 Februarie 2023, ora 21:42
1936 citiri
Două TIR-uri încărcate cu floarea-soarelui s-au răsturnat în afara carosabilului, pe E85. Șoferul unui autotren a fost dus la spital
Cele două autotrenuri răsturnate FOTO / ISU Suceava

Două autotrenuri s-au răsturnat marţi, 7 februarie, în afara părţii carosabile, pe E85, în zona localităţii Grăniceşti, iar unul dintre şoferi a fost transportat la spital, a informat ISU Suceava.

Potrivit sursei citate, cele două TIR-uri, care erau încărcate cu floarea-soarelui, s-au răsturnat în şanţ, după ce au derapat, în zona localităţii Grăniceşti.

Sursa citată a precizat că unul dintre şoferii răniţi a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, iar cel de al doilea, şi el monitorizat la faţa locului, a refuzat transportul la spital.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Siret cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Poliţia cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

#TIR, #TIR rasturnat, #E85, #salvatori, #Sofer, #spital , #accidente rutiere