Un fost jucător de Top 10 mondial vine în România, la ATP ”Țiriac Open”. Când și unde se joacă turneul

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 15:39
1758 citiri
Un fost jucător de Top 10 mondial vine în România, la ATP ”Țiriac Open”. Când și unde se joacă turneul
Denis Shapovalov FOTO facebook

Organizatorii turneului de tenis Ţiriac Open 2024 au anunţat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, prezenţa la Bucureşti a jucătorului canadiană Denis Shapovalov, fost număr 10 în clasamentul ATP.

"Este momentul să dezvăluim primul jucător de top care va participa la acest eveniment de prestigiu: nimeni altul decât jucătorul care a ajuns la performanţa de a fi locul 10 în clasamentul ATP în anul 2020, Denis Shapovalov. Este o onoare să îl avem printre concurenţii noştri şi suntem nerăbdători să îl vedem în acţiune pe terenul nostru. Numele celor mai importanţi jucători de tenis prezenţi pe tabloul principal de simplu urmează să fie anunţate în perioada imediat următoare", au anunţat organizatorii turneului.

Turneul internaţional de tenis ATP 250 "Ţiriac Open", dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro, va avea loc în perioada 14-21 aprilie 2024 la Bucureşti.

Singurul turneu de tenis ATP 250 organizat în România se va desfăşura în incinta "Bazei Sportive Năstase/Marica", iar meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură.

După 8 ani de absenţă în România, turneul revine cu ediţia numărul 25, iar fostul tenisman Ion Ţiriac precizează că va rămâne aici: "Tenisul se întoarce acasă. De data aceasta va rămâne în România. Ani de zile am aşteptat momentul acesta, mă bucur că a sosit. Vă aşteptăm pe toţi la turneu".

Biletele, disponibile exclusiv în mediul online, vor putea fi procurate prin intermediul platformei www.entertix.ro, începând de miercuri, au anunţat organizatorii.

"Ne-am pregătit cu atenţie şi dedicare pentru ca turneul ATP 250 Ţiriac Open, care revine la Bucureşti după o lungă pauză, să fie o experienţă memorabilă şi autentică pentru fanii acestui sport. Îi asigurăm pe toţi cei care vor lua parte la această competiţie că vor fi martorii unui spectacol de nivel internaţional", a afirmat Cosmin Hodor, directorul turneului.

Spectatorii vor putea achiziţiona bilete valabile pentru o zi de turneu, care le vor permite accesul la toate meciurile programate în ziua respectivă. Acestea vor include accesul atât la meciurile de pe terenul central, cât şi la cele de pe terenurile secundare. În cazul în care un meci este amânat sau continuat în ziua următoare, posesorii de bilete din ziua anterioară nu vor avea acces garantat, acestea fiind valabile doar pentru meciurile din ziua achiziţionării lor iniţiale.

Preţul biletelor de acces la Ţiriac Open se încadrează începând de la 50 de lei şi 150 de lei, în ziua finalelor.

Câştigătorul turneului de tenis ATP 250 va primi 250 de puncte ATP, competiţia atrăgând astfel un tablou de jucători de top, din primii 100 în clasamentul ATP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România - Ucraina, meciurile decisive. Ana Bogdan încearcă imposibilul cu Elina Svitolina. Primul set LIVETEXT
România - Ucraina, meciurile decisive. Ana Bogdan încearcă imposibilul cu Elina Svitolina. Primul set LIVETEXT
Naționala de tenis feminin a României întâlnește Ucraina, confruntare decisivă pentru calificarea la turneul final BJK Cup, meci care are loc pe 12 şi 13 aprilie, la Racquet Park Drive din...
Avertisment sumbru al unui cunoscut istoric: ”Putin va ataca un stat NATO. Vă dau în scris”
Avertisment sumbru al unui cunoscut istoric: ”Putin va ataca un stat NATO. Vă dau în scris”
Istoricul Armand Goșu, expert în istoria politică a Rusiei, a declarat într-un interviu că nu are „nicio îndoială” că Putin va ataca un stat membru NATO, singurele necunoscute fiind...
#Tiriac Open, #Romania, #denis shapovalov , #stiri tenis