Regula celor două secunde prin care poți evita accidentele rutiere. Titi Aur: ”Ar trebui reglementată/ Băgat la închisoare dacă n-a respectat”

16 August 2023 - Regula celor două secunde prin care poți evita accidentele rutiere. Titi Aur: ”Ar trebui reglementată/ Băgat la închisoare dacă n-a respectat”

Titi Aur, instructor de conducere preventivă, a explicat cât de valoroasă este ”Regula celor două secunde” și cum poate preveni numeroase accidente rutiere. Declarațiile vin după un

Titi aur

Titi Aur susține că o categorie de mașini ar trebui interzisă: ”Mie mi se rupe, eu păcălesc cumva sistemul”

02 August 2023 - Titi Aur susține că o categorie de mașini ar trebui interzisă: ”Mie mi se rupe, eu păcălesc cumva sistemul”

Fostul pilot de raliuri Titi Aur a atras atenția asupra unei categorii de mașini a căror circulație ar trebui interzisă, reprezentând un mare pericol în trafic, similar cu cel reprezentat de

Categoria de șoferi criticată dur de Titi Aur: ”Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe. De oameni parveniți”

07 Iunie 2023 - Categoria de șoferi criticată dur de Titi Aur: ”Când mă uit în oglindă văd doar mașini scumpe. De oameni parveniți”

Titi Aur, expert în conducerea defensivă, a declarat că pentru el este ”stresant” să conducă pe autostrăzile din România și a făcut referire în special la o anumită categorie de

Simone Tempestini, la un pas de a schimba istoria automobilismului românesc

28 Februarie 2023 - Simone Tempestini, la un pas de a schimba istoria automobilismului românesc

De șapte ori campion național absolut al României la raliuri, Simone Tempestini, va lua startul în acest sezon și în Campionatul European, acolo unde doar lipsa unui buget consistent i-a luat

Titi Aur: „Aproape imposibil să fii corect în România. Dacă mergi cu viteză mică ești oaia neagră”

26 Ianuarie 2023 - Titi Aur: „Aproape imposibil să fii corect în România. Dacă mergi cu viteză mică ești oaia neagră”

Fostul pilot de raliuri și actual instructor de conducere defensivă Titi Aur a declarat că în România majoritatea șoferilor conduc incorect și, de aceea, cel care alege să respecte regulile

Analiza lui Titi Aur a accidentului din Pasajul Unirii. „Un șofer care conduce de 16 ore este echivalentul unui șofer aproape de starea de ebrietate. Este clar vinovat”

24 Decembrie 2022 - Analiza lui Titi Aur a accidentului din Pasajul Unirii. „Un șofer care conduce de 16 ore este echivalentul unui șofer aproape de starea de ebrietate. Este clar vinovat”

Pilotul Titi Aur a analizat accidentul produs la intrare în Pasajul Unirii din Bucureşti,în care o persoană a murit, iar alte 22 de au fost rănite. Iată concluziile.

Mașina anului 2023 în România. Cât consumă și câți cai putere are câștigătoarea

08 Decembrie 2022 - Mașina anului 2023 în România. Cât consumă și câți cai putere are câștigătoarea

Academia Titi Aur a găzdui jurizarea finală pentru Mașina Anului 2023, eveniment organizat de Asociația Presei Auto din România, ajuns anul acesta la ediția cu numărul 24.

Mii de copii mor anual în accidente de mașină. Cât de inconștienți pot fi părinții: “Nu e vina lor. Nici măcar nu știu ce trebuie să facă”

03 August 2022 - Mii de copii mor anual în accidente de mașină. Cât de inconștienți pot fi părinții: “Nu e vina lor. Nici măcar nu știu ce trebuie să facă”

Copiii cad victimele inconștienței autorităților și a lipsei de educație a părinților, atunci când vine vorba despre accidente.

Indicatoarele rutiere care ne pun viața în pericol. Titi Aur: ”Un șofer din Iași nu se va descurca în Timișoara sau în Cluj”

29 Iulie 2022 - Indicatoarele rutiere care ne pun viața în pericol. Titi Aur: ”Un șofer din Iași nu se va descurca în Timișoara sau în Cluj”

Infrastructura rutieră din România are mari lacune. Pe lângă un carosabil extrem de prost, pe majoritatea drumurilor, exceptându-le pe cele noi, marcajele și indicatoarele sunt puse anapoda sau

Cum se introduc amendamente stupide în Codul Rutier. Șantajul taximetriștilor: "Scot 20.000 de oameni în Piața Victoriei”

27 Iunie 2022 - Cum se introduc amendamente stupide în Codul Rutier. Șantajul taximetriștilor: "Scot 20.000 de oameni în Piața Victoriei”

În unele legi din România sunt amendamente care deși par împotriva majorității românilor, acestea sunt votate de parlamentari.

Titi Aur, despre viitorul mașinilor autonome în România: ”Când va pune mâna cocalarul pe ea, sigur va modifica ceva”

22 Iunie 2022 - Titi Aur, despre viitorul mașinilor autonome în România: ”Când va pune mâna cocalarul pe ea, sigur va modifica ceva”

Fostul pilot Titi Aur, expert în conducere defensivă, a afirmat miercuri, 22 iunie, că există ''mari probleme'' privind educaţia rutieră în România, adăugând că atunci când "cocalarul"

Cât de grav este masacrul de pe șoselele României. Titi Aur: ”Numărul de morți pe kilometrul de autostradă este mai mare decât pe aceeași distanță de drum național”

21 Martie 2022 - Cât de grav este masacrul de pe șoselele României. Titi Aur: ”Numărul de morți pe kilometrul de autostradă este mai mare decât pe aceeași distanță de drum național”

Sunt aproape două luni de când a intrat în vigoare noul cod rutier care a venit cu amenzi mai mari pentru cei care nu respectă regulile de circulație.

Schimbări făcute degeaba în Codul Rutier. Șoferii agresivi pot fi pedepsiți doar dacă sunt prinși de poliție. Titi Aur: ”Ar trebui intervenit în lege, dar cu atenție”

04 Februarie 2022 - Schimbări făcute degeaba în Codul Rutier. Șoferii agresivi pot fi pedepsiți doar dacă sunt prinși de poliție. Titi Aur: ”Ar trebui intervenit în lege, dar cu atenție”

Șoferii care au un comportament agresiv în trafic riscă amenzi usturătoare, începând cu 1 februarie. Ordonanța de urgență privind circulația pe drumurile publice, adoptată de Guvern ar

Cum putem ajunge la un trafic rutier sigur ca în Suedia. “Dacă nu aplicăm acest plan, vom avem costuri sociale de peste 3 miliarde de euro pe an” VIDEO

27 Ianuarie 2022 - Cum putem ajunge la un trafic rutier sigur ca în Suedia. “Dacă nu aplicăm acest plan, vom avem costuri sociale de peste 3 miliarde de euro pe an” VIDEO

Un plan centralizat pentru siguranța pe șosele ar putea reduce cu 20%-50%, în 5 ani, numărul de accidente mortale în România, susțin specialiștii.

Cum am putea preveni zeci de morți inutile. Polițiștii ar putea da primul ajutor dacă ar ști cum, iar șoferii ar conduce defensiv

19 Ianuarie 2022 - Cum am putea preveni zeci de morți inutile. Polițiștii ar putea da primul ajutor dacă ar ști cum, iar șoferii ar conduce defensiv

România are cea mai mare rată de decese în accidentele rutiere și poate multe vieți ar putea fi salvate dacă cei care ajung primii la fața locului, în afară de paramedici, ar putea să

Câți oameni au trebuit să moară din cauza șoferilor agresivi până când s-a descis schimbarea codului rutier. Titi Aur: ”Îi putem descuraja pe teribiliști, dar nu doar ei fac accidente”

23 Noiembrie 2021 - Câți oameni au trebuit să moară din cauza șoferilor agresivi până când s-a descis schimbarea codului rutier. Titi Aur: ”Îi putem descuraja pe teribiliști, dar nu doar ei fac accidente”

România este pe ultimul loc la siguranță rutieră în Europa și pe primul loc la numărul de oameni decedați în accidente grave produse pe șosele. Multe dintre aceste tragedii sunt produse de

Când ar putea fi interzise mașinile cu volan pe dreapta. Titi Aur: ”Pentru circulația din România sunt mai periculoase decât cele normale”

17 Noiembrie 2021 - Când ar putea fi interzise mașinile cu volan pe dreapta. Titi Aur: ”Pentru circulația din România sunt mai periculoase decât cele normale”

Un proiect legislativ privind limitarea circulației pe drumurile publice a autovehiculelor înmatriculate sau înregistrate în România care au volanul pe dreapta a fost depus la senat pentru a fi

Cum se conduce corect iarna. „Gheața neagră este cel mai periculos lucru ce ni se poate întâmpla”

12 Noiembrie 2021 - Cum se conduce corect iarna. „Gheața neagră este cel mai periculos lucru ce ni se poate întâmpla”

Avem vreme schimbătoare de la o zi la alta și chiar la câteva ore distanță. În unele zone chiar a nins zilele trecute iar în altele a căzut lapovița și s-a format polei, astfel că și

Îndoielile folosirii trotinetelor electrice. ”Vor rămâne un mijloc de deplasare periculos, în special pentru pietonii vulnerabili”

05 Octombrie 2021 - Îndoielile folosirii trotinetelor electrice. ”Vor rămâne un mijloc de deplasare periculos, în special pentru pietonii vulnerabili”

Zeci de accidente în care au fost implicați trotinetiști s-au produs, anul acesta, doar în Capitală. Și toate au fost din cauza vitezei. Autoritățile au decis că trotineta electrică este un

Iadul de pe șoselele din România: șoferi băuți, drogați și viteză excesivă. Titi Aur: „În alte țări se confiscă mașina”

18 August 2021 - Iadul de pe șoselele din România: șoferi băuți, drogați și viteză excesivă. Titi Aur: „În alte țări se confiscă mașina”

Tot mai multe accidente rutiere se produc pe șoșelele din România din cauza vitezei excesive sau a ca urmare a conducerii sub influența drogurilor sau a alcoolului. Fostul campion de raliuri,

Motocicliști și șoferi, de ce suntem nesimțiți în trafic. Titi Aur: „Avem foarte mult sânge pe șosele produs cu "armele" numite mașini”

07 August 2021 - Motocicliști și șoferi, de ce suntem nesimțiți în trafic. Titi Aur: „Avem foarte mult sânge pe șosele produs cu "armele" numite mașini”

Șoferi nervoși care nu suportă alte vehicule în trafic, motocicliști agresivi care sparg oglinzi și îndoaie portiere, iar tabloul este completat, mai nou, de trotinetiști care circulă haotic

Cum trebuia evitat accidentul cu 50 de mașini de pe Autostrada Soarelui. "Rezolvarea" pilotului Titi Aur: ”La asta tinde subconștientul. E efectul de turmă”

17 Iulie 2021 - Cum trebuia evitat accidentul cu 50 de mașini de pe Autostrada Soarelui. "Rezolvarea" pilotului Titi Aur: ”La asta tinde subconștientul. E efectul de turmă”

Carambolul petrecut vineri, 16 iulie, de pe Autostrada Soarelui, în care au fost implicate peste 50 de mașini, putea fi evitat, susține pilotul Titi Aur, expert în conducere defensivă.

Pilotul Titi Aur s-a vindecat de COVID-19. "M-am nascut a doua oara! Norocul meu a fost ca nu am avut alte comorbiditati"

14 Aprilie 2021 - Pilotul Titi Aur s-a vindecat de COVID-19. "M-am nascut a doua oara! Norocul meu a fost ca nu am avut alte comorbiditati"

Titi Aur a fost diagnosticat cu virusul COVID-19 in data de 28 martie, pe cand se afla la Barlad, in vizita la parintii sai si a fost internat la Spitalul de Urgenta "Elena Beldiman" din localitate.

Pilotul Titi Aur, marturie cutremuratoare despre lupta cu Covid-19: "M-am simtit strans de gat. Am stat sase zile cu masca de oxigen pe fata"

10 Aprilie 2021 - Pilotul Titi Aur, marturie cutremuratoare despre lupta cu Covid-19: "M-am simtit strans de gat. Am stat sase zile cu masca de oxigen pe fata"

In varsta de 57 de ani, cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur a fost infectat cu coronavirus si a fost internat la spitalul din Barlad.

Infectat cu Covid-19, Titi Aur a fost spitalizat la Barlad. Care e starea celebrului pilot de raliuri: "Ce sa fac, m-a prins virusul"

03 Aprilie 2021 - Infectat cu Covid-19, Titi Aur a fost spitalizat la Barlad. Care e starea celebrului pilot de raliuri: "Ce sa fac, m-a prins virusul"

In varsta de 57 de ani, cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur a fost infectat cu coronavirus si a fost internat la spitalul din Barlad.

Titi Aur, despre cazul soferitei care a accidentat mortal doua fete, in Bucuresti: "I s-a sters imaginea, n-a mai inteles nimic, s-a speriat"

02 Martie 2021 - Titi Aur, despre cazul soferitei care a accidentat mortal doua fete, in Bucuresti: "I s-a sters imaginea, n-a mai inteles nimic, s-a speriat"

Cunoscutul pilot de raliuri Titi Aur crede ca soferita care a accidentat mortal doua copile in cartierul Andronache din Bucuresti a avut, probabil, viteza prea mare in intersectie, s-a speriat si a

Ce este gheata neagra, unul dintre cele mai mari pericole pentru soferi iarna. Explicatiile marelui campion de raliuri Titi Aur

11 Decembrie 2020 - Ce este gheata neagra, unul dintre cele mai mari pericole pentru soferi iarna. Explicatiile marelui campion de raliuri Titi Aur

Polei, zapada, apa pe carosabil si frig. Sunt cele mai periculoase scenarii pentru soferi, mai ales pentru cei incepatori. Autoritatile au emis deja cateva avertizari de vreme rea in multe zone din

Top 3 știri din presa centrală

De ce ajung greu armele americane în Ucraina. Spaimele Washingtonului privind escaladarea conflictului
Există diferențe de abordare între Pentagonul și Departamentului de Stat al SUA cu privire la furnizarea de arme către Ucraina, ceea ce...

Dronele „Vampir”, fabricate în Ucraina, fac prăpăd la Bahmut. Cu ajutorul lor trupele Kievului îi atacă noaptea pe ruși
Atacul nocturn face parte dintr-o ofensivă coordonată ucraineană în apropierea orașului asediat Bahmut, scrie CNN. „Vom atinge prima lor...

Rusia se teme că ucrainenii ar putea distruge podul Kerci și construiește o legătură feroviară cu Crimeea prin sudul Ucrainei
Federația Rusă construiește în regiunea Donețk o cale ferată care să o lege mai rapid de sudul ocupat al Ucrainei și implicit de Crimeea....
  1. Dușmanul Simonei Halep și al lui Ion Țiriac a obținut o victorie uriașă
  2. Cine e amanta lui Dumitru Buzatu, blonda mai mică decât el cu 38 de ani, pentru care baronul PSD a divorțat
  3. Ce-a găsit un turist în pensiunea de la munte a Andreei Esca: ”Lipsesc șerpișorii”
  4. Benzinării în care românii reclamă că ar fi fost înșelați: "Am alimentat 27 de litri de motorină și la casă au apărut 44 de litri"
  5. Patron exasperat de angajații care pleacă fără preaviz, de pe o zi pe alta, deși au carte de muncă. "Eu am găsit soluția. Angajați oameni 45+"
  6. Primele imagini cu Dani Oțil în noul proiect al Antenei 1. Unde se află îndrăgitul prezentator FOTO
  7. Gigi Becali, nervos în cazul Buzatu: "Știți ce m-a deranjat mai mult decât mita?"
  8. Orgia sexuală a preoților catolici la care au invitat un băiat ce se prostitua. Poliția a fost împiedicată să intervină
  9. Câți bani primea lunar Dumitru Buzatu din salariu, pensie pentru limita de vârstă și pensie specială
  10. Surpriza avută de un bărbat din Cluj când a descoperit cine i-a furat 15.000 de euro din cont. A ajuns jucător pe piața criptomonedelor fără să știe