Ziare.com

Corlatean: La momentul oportun trebuie sa ne gandim la cota de impozitare progresiva

Luni, 17 Februarie 2014, ora 20:33

   

Corlatean: La momentul oportun trebuie sa ne gandim la cota de impozitare progresiva
Cota de impozitare regresiva sau progresiva va trebui aplicata la momentul oportun, in prezent fiind pastrata insa cota unica, pentru "diferite ratiuni", a declarat luni ministrul de Externe, Titus Corlatean.

"Sa nu uitam discutia despre sistemul de impozitare. Pastram in continuare un sistem de impozitare de cota unica pentru diferite ratiuni, dar sensul unei cote de impozitare regresive sau progresive, care este in programul nostru de guvernare, votat in Parlament, este un lucru la care trebuie sa ne gandim foarte serios si sa-l punem la momentul oportun in practica", a precizat Corlatean, la dezbaterea S&D "Relaunching Europe", potrivit Mediafax.

Ministrul a amintit si de deciziile luate de Guvern in 2012 - restituirea banilor de pensii si salarii, pe care le-a numit "masuri reparatorii", necesare dupa ce romanii au experimentat efectele masurilor fostei guvernari de dreapta.

Aceste masuri au fost luate "fara sa afecteze echilibrul macroeconomic", a sustinut Titus Corlatean.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

El a mai afirmat ca este "necesara incheierea unui ciclu de putere al dreptei conservatoare, care, prin asa-numitele solutii impuse in ultimii ani la nivelul UE, a generat efecte politice, institutionale, economice, sociale perverse si a consolidat o stare de recesiune economica un numar de ani pentru Europa, masuri de austeritate foarte dure, somaj si, in ultima instanta, o zdruncinare a increderii cetateanului european in proiectul economic, politic, social, cultural al UE".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 396 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hop si Titus Corlatzean!

Este si el pe-acolo :)

 

am si eu 2 intrebari:....

...
1. ce-are logofatu' pesederast uslamist al trebilor romanistaneze facute pe-afara corlatean medgidiotu' cu cotele in care romanistanezu' isi plateste impozitu' ?
2. de cand este asa de policalificat si multilateral dezvoltat medgidiotu' corlatean acuzat, printre altele de copiat si plagiat in lukkrarea lui de dokktorat?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor