Decizie neașteptată luată de un actor celebru: ”Pentru sănătatea mea!”

Vineri, 09 Iunie 2023, ora 08:35
2467 citiri
Decizie neașteptată luată de un actor celebru: ”Pentru sănătatea mea!”
Tom Holland

Actorul britanic Tom Holland a anunţat la ExtraTV că urmează să facă o „pauză” de un an în carieră. El va apărea în serialul „The Crowded Room” care va fi difuzat în zilele următoare pe Apple TV+.

În timpul filmărilor pentru „The Crowded Room”, „am atins câteva emoţii pe care nu le-am mai trăit până acum. Şi pe deasupra, a fi producător, a te ocupa de problemele de zi cu zi care pot apărea pe platourile de filmare a adăugat un plus nivelului de presiune”, spune actorul britanic.

În „The Crowded Room”, Tom Holland îl interpretează pe Danny Sullivan, un bărbat arestat pentru implicarea sa într-un atac la sfârşitul anilor 1970. Personajul său este inspirat direct de Billy Milligan, un criminal american, acuzat de viol şi agresiune, care avea 24 de personalităţi.

Tom Holland explică că i-a plăcut foarte mult să lucreze în faţa şi în spatele camerei, dar să producă un serial în timp ce interpreta un personaj care suferă de tulburări psihice „l-a împins la limită”, rezumă Variety.

În 2022, actorul a postat un videoclip pe Instagram, explicând că s-a distanţat de reţelele de socializare pentru a-şi păstra starea psihologică.

„Mi-am luat o pauză de la reţelele de socializare pentru sănătatea mea”, a spus el. „Instagramul şi Twitter mă ​​suprasolicită şi mă copleşesc, mă las purtat şi mă învârt în cercuri când citesc lucruri despre mine pe internet. În cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mintală, aşa că am decis să fac un pas înapoi şi să şterg aplicaţia”.

Decizie istorică la Australian Open. Ce se va întâmpla în 2024: "De ce jucăm la ora 3 dimineaţa?"
Decizie istorică la Australian Open. Ce se va întâmpla în 2024: "De ce jucăm la ora 3 dimineaţa?"
Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem al sezonului din tenisul profesionist, se va derula pe parcursul a 15 zile începând din 2024, cu o zi în plus faţă de ediţiile de până acum,...
Avertismentul celebrului actor Tom Hanks: "Nu am nimic de-a face cu asta"
Avertismentul celebrului actor Tom Hanks: "Nu am nimic de-a face cu asta"
Actorul Tom Hanks a avertizat că o reclamă care pare a fi făcută de el este de fapt un fals de inteligenţă artificială (AI), scrie BBC. "Există un videoclip care promovează un plan...
#Tom Holland, #actor, #decizie , #stiri externe