Grebla: Legea Educatiei va fi reexaminata pana la sfarsitul acestei sesiunii legislative

Miercuri, 10 Octombrie 2012, ora 14:32
1368 citiri
Grebla: Legea Educatiei va fi reexaminata pana la sfarsitul acestei sesiunii legislative

Senatorul PSD Toni Grebla considera ca legea Educatiei va fi reexaminata de Parlament pana la sfarsitul sesiunii, apreciind ca au fost dese modificarile legislative in acest domeniu.

"Eu cred ca pana la sfarsitul sesiunii legea Invatamantului va fi reexaminata pentru ca e vorba doar de un singur articol, Parlamentul o va examina, va lua decizia corespunzatoare si va merge pe circuitul obisnuit, adica retrimiterea la presedinte, dupa dezbatere si adoptarea unei solutii in Parlament, in cele doua Camere", a declarat, miercuri, social-democratul.

Intrebat daca nu se incalca prevederea din lege care presupune ca tot ceea ce tine de organizarea Bacalaureatului sa fie stabilit inainte de inceperea anului scolar, Grebla a punctat ca, din pacate, au fost dese modificarile aduse legii Educatiei.

"Din pacate, au fost dese modificari la legea Invatamantului, in general reglementam inainte de evenimente, PDL la sugestia dnului presedinte a modificat legea referendumului inainte de primul referendum de demitere, asa incat nu ar fi prima, o invocam numai cand ne convine.

In ce ma priveste sunt adeptul respectarii legii si a regulilor intr-un stat. (...) O sa o examinam in Parlament, a fost adoptata si sub imperiul emotiei determinata de faptul ca foarte multi elevi nu pot sa treaca bacalaureatul din diverse motive, trebuie analiza specialistilor, nu este domeniul meu de activitate invatamantul", a conchis acesta.

Citeste si:
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Cine va prelua şefia Camerei Deputaţilor, după demisia lui Ludovic Orban
Noul preşedinte ales al PNL Florin Cîţu a afirmat că şefia Camerei Deputaţilor va rămâne deocamdată la liberali şi va fi propus cineva interimar, după ce Ludovic Orban a anunţat că va...
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Prioritățile pe termen foarte scurt ale guvernării, după Congresul PNL
Premierul Florin Cîţu, ales sâmbătă, 25 septembrie, preşedinte al PNL, a declarat că priorităţile pe termen foarte scurt ale guvernării sunt legate de soluţii pentru preţurile la...
Sursa: rNews