Ziare.com

Toni Grebla: Ruperea USL depinde de atitudinea PNL in cazul Rosca Stanescu

Luni, 20 Mai 2013, ora 11:36

   

Toni Grebla: Ruperea USL depinde de atitudinea PNL in cazul Rosca Stanescu
PSD cere garantii ca membrii USL vor da dovada de solidaritate pe viitor si ca nu vor expune viziuni proprii, care fac rau Uniunii, potrivit senatorului social-democrat Toni Grebla, care precizeaza ca problema nu se pune la modul ori Sorin Rosca Stanescu, ori USL.

Toni Grebla considera ca "astazi va fi gasita o solutie, pentru ca atacuri nejustificate din interiorul USL-ului sa nu mai poata fi facute".

"Aici nu-i vorba de ori Sorin Rosca Stanescu, ori USL! Nici nu se pune asa problema. E vorba de a lua acele masuri interne in fiecare partid, pentru ca atacuri din interior, care nu fac decat rau Uniunii sa nu mai poata fi posibile", a declarat social-democratul, la RFI Romania.

Ilie Sarbu: USL se rupe maine daca nu pleaca Rosca Stanescu!

Intrebat daca in opinia sa exista riscul real ca USL sa se rupa, senatorul PSD a raspuns: "Asta depinde de multe lucruri".

"In primul rand, de atitudinea conducerii PNL astazi, de atitudinea lui SRS si de garantiile pe care el ar putea sa le ofere cu privire la capabilitatea lui de a fi un bun membru al unui partid de guvernamant. La SRS nu-i vorba de o anume detasare de partidul din care face parte, ci de actiuni si declaratii care il fac pana la urma incompatibil cu calitatea de membru al PNL si mai departe al Uniunii", a subliniat Toni Grebla.

Ar trebui exclus Rosca Stanescu din PNL, pentru binele USL? - Sondaj Ziare.com

Acesta cere garantii ca situatii similare nu se vor mai intampla: "Este vorba de ceva garantii, daca ma pot exprima asa, in legatura cu atitudinea de viitor a domnului SRS sau a altora care in perioada asta foarte dificila care urmeaza si cu intrarea in vigoare a Codurilor, cu problemele economice, cu regionalizarea, cu problema Constitutiei, noi trebuie sa dovedim o anume coerenta si o anume solidaritate, nu sa expunem viziuni proprii in spatiul public, facand rau Uniunii Social Liberale".

Senatorul PSD declara ca "Uniunea Social Liberala este mult prea solida pentru a fi distrusa de acest conflict"

Intrebat daca plecarea lui SRS este conditia de baza, Grebla a raspuns: "Nu, SRS nu reprezinta o miza pentru PSD".

Citeste mai multe despre Toni Grebla: Ruperea USL depinde de atitudinea conducerii PNL in cazul Rosca Stanescu, pe RFI Romania.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 566 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

A conditziona existentza unei aliantze pretins serioase, de pozitzia

... unui partener fatza de o persoana, imi pare un lucru neserios, un pretext inabil de a pune capat unei promisiuni pe care au luat-o de buna milioane de oameni, circa 60% din electorat! PSD tzine, parca, sa ne reaminteasca cu cine avem de-a face! Tzine, parca, sa refaca scenariul Boc, de a da cu tifle multzimii, dupa ce s-au vazut la "butoane"! Vor plati si ei, ca si piticul de la Kolozsvar!

 

Ruperea USL depinde de interesele USLihotilor, nu de SRS.....

Declaratiile lui SRS sunt doar pretextul.....

Imi place cind Grebla vorbeste: i se vad dintii :-)

Pacat ca il dor gingiile din cauza textului...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor