Top 7 cele mai frumoase modele de maşini fabricate vreodată în Europa

Luni, 04 Aprilie 2022, ora 04:04
7677 citiri
Top 7 cele mai frumoase modele de maşini fabricate vreodată în Europa
Aston Martin DB9 este considerată una din cele mai frumoase mașini lansată de Aston Martin FOTO / astonmartin.com

Cu toate că frumuseţea este un concept abstract şi ca orice apreciere emoțională stabilirea frumosului este de natură subiectivă, când facem referire la automobile care îţi taie respiraţia părerile tind să fie aproape la unison.

Dacă pentru foarte mulţi iubitori de cai putere compania Ferrari a lansat unele din cele mai atrăgătoare mașini din toate timpurile, cel putin la capitolul maşini de curse, de-a lungul vremii, producătorii au realizat numeroase modele care au cucerit publicul de la prima vedere.

Pe această cale, specialiştii auto de la cautimasina.ro au realizat, recent, o listă cu cele mai elegante și mai luxoase exemple, fabricate în Europa, vehicule pe care le-au descris şi care îndeplinesc toate așteptările.

Mercedes AMG GT

Mercedes AMG GT este un exemplu elocvent de coupe care scuipă flăcări la cât de nervos arată ca mașină sport clasică. Din orice unghi o privești, această mașină este absolut spectaculoasă, mai frumoasă chiar decât Mercedes GT-R, care este, de asemenea, o mașină ca scoasă din povești.

Lamborghini Huracan Performant

Modelul Miura de la Lamborghini a schimbat pentru mulți șoferi imaginea pe care o aveau în legătură cu această companie, începând s-o considere de la aparitia sa încoace o companie de top în domeniul automobilelor.

Și apoi a venit Lamborghini Huracan Performante care a consolidat și mai mult locul companiei Lamborghini pe piața internațională de mașini. Huracan nu este doar una dintre cele mai bune mașini create vreodată, dar este una și dintre cele mai frumoase.

Jaguar F-Type

După aproape 40 de ani de la apariţia modelului E-Type, compania engleză Jaguar și-a recâștigat renumele de una dintre cele mai capabile companii de mașini din întreaga lume prin lansarea modelului F-Type.

Am avut mult de așteptat, într-adevăr, până să ne putem bucura de o nouă mașină lansată de această celebră companie. Dar așteptarea noastră nu a fost în van dacă ne gândim la ce mașină deosebită este Jaguar F-Type.

Aston Martin DB9

Aston Martin DB9 este mai mult decât un makeover al celebrului model Aston Martin DB7. Este o mașină construită de la 0, pe platforma VH de la Ford, care aduce ca aspect cu predecesorul său, dar se caracterizează printr-o serie de particularități.

A fost creată de Ian Callum și este considerată una din cele mai frumoase mașini lansată vreodată de compania sa.

Alfa Romeo 8C Competizione

Modelul Alfa Romeo 8C Competizione este o încercare a celebrei firme italiene producătoare de mașini de a se întoarce la rădăcinile sale și de a crea o mașină sport care să atragă toate privirile.

Alfa Romeo 8C Competizione este, de asemenea, și primul model lansat în Statele Unite ale Americii din 1995 încoace. Din punct de vedere estetic, Alfa Romeo 8C Copetizione îmbină trăsăturile unei mașini clasice cu un look sport, foarte chic, așa cum stă bine unei mașini din cea mai elegantă țară din întreaga lume.

BMW 507

BMW 507 este considerat cel mai frumos model produs de această companie de automobile până acum. A fost fabricat în ediție limitată, doar 252 de mașini de acest tip au părăsit ușile fabricii BMW și chiar dacă la început a fost considerat o greșeală fatală din cauza costurilor sale exorbitante, acum valorează milioane.

Pagani Zonda Cinque Roadster

Pagani a debutat în anul 1999 ca o super companie italiană producătoare de mașini, cu sediul la o aruncătură de băț de sediul Modena de la Ferrari. În ceea ce privește aspectul lor, mașinile Pagani au un look ieșit din comun, neconvențional, iar Pagani Zonda Cinque Roadster nu face excepție.

Construită în întregime din fibră de carbon și cu o atenție deosebită la fiecare detaliu, această mașină întoarce capete și lasă în urma ei exclamații de uimire oriunde s-ar duce.

Eveniment Quarterly Report

Românii cumpără on-line haine, pantofi și mâncare de la restaurant. La ce produse și servicii suntem ultimii în UE
Românii cumpără on-line haine, pantofi și mâncare de la restaurant. La ce produse și servicii suntem ultimii în UE
Românii au preferat să plătească pe internet în 2022 preponderent pentru haine, pantofi și accesorii, fiind peste media europeană și în privința plăților on-line pentru livrări de la...
O fabrică de armament din Ardeal investește în creșterea producției de muniție la standarde NATO. Licitație internațională la UM Cugir
O fabrică de armament din Ardeal investește în creșterea producției de muniție la standarde NATO. Licitație internațională la UM Cugir
Una dintre societățile importante din România, care produc armament și muniție la standarde NATO, își modernizează linia de producție. Uzina Mecanică Cugir cumpără o „mașină de...
#top masini, #modele masini, #Europa, #vehicule, #producatori, #companie, #ferrari, #Aston Martin, #cautimasina ro , #top masini