Topul celor mai fiabile automobile - Consumer Reports

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 22:59
11625 citiri
Topul celor mai fiabile automobile - Consumer Reports
Foto: Arhiva

Automobilele marca Toyota domina clasamentul realizat de Consumer Reports privind fiabilitatea automobilelor, in timp ce Ford a inregistrat cel mai mare declin din acest an, ajungand pe penultimul loc.

"Faptul ca Toyota este in fruntea topului nu mai impresioneaza pe nimeni. E ceva aproape natural", a declarat Jake Fisher, de la revista Consumer Reports, citat de Bloomberg.

Astfel, modelel Scion, Toyota si Lexus au ocupat primele trei locuri, in timp ce Ford a fost extrem de afectata in ultimul an, din cauza problemelor cu noile modele, Explorer, Fiesta si Focus, soferii fiind nemultumiti de sistemele touch-screen, audio si de navigare.

Insa cel mai important declin l-a avut Lincoln, modelul premium al Ford, care a coborat 12 pozitii in top, marcand astfel cea mai mare cadere din acest an.

"Ford avea o linie de productie matura, pana acum 2 ani. Insa dupa ce introduci modele noi pe piata, este normal sa intampini astfel de probleme", a punctat Fisher.

In clasamentul fiabilitatii, intocmit pe baza raspunsurilor celor 8 milioane de abonati ai publicatiei, Toyota este urmata de Mazda (locul 4), Subaru (5), Honda(6), Acura (7), Audi (8), Nissan (9) si Kia (10).

Compania General Motors este si ea prezenta in top, pe locul 11 situandu-se brandul de lux Cadillac, iar pe pozitia a 12-a se afla Terrain SUV, in urcare 10 locuri, fata de editia de anul trecut.

Mercedes-Benz si BMW au urcat usor in acest clasament, ajungand pe pozitiile 14 si 16, pe cand Volkswagen a cazut doua locuri, pana pe 18.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#masini Toyota fiabilitate, #top masini fiabilitate, #top masini Consumer Reports , #modele