Vanzarile auto din SUA au crescut cu 24% in martie

Vineri, 02 Aprilie 2010, ora 11:58
1574 citiri
Vanzarile auto din SUA au crescut cu 24% in martie

Vanzarile de automobile din Statele Unite au crescut cu 24,3% in martie, cu o revenire a Toyota, gratie mai ales stimulentelor de vanzare introduse pentru a recuceri o clientela reticenta in urma rechemarilor masive.

Vanzarile constructorului japonez pe piata americana au ridicat vanzarile in martie cu 40,7%, dupa doua luni consecutive ale celui mai mare declin al companiei, potrivit NouvelObs.

Toyota revine astfel pe locul doi in SUA, dupa grupul General Motors, care a inregistrat la randul sau o crestere a vanzarilor cu 21% comparativ cu aceeasi luna a anului 2009. Ford se plaseaza pe al treilea loc, cu vanzari mai mari cu aproape 40%.

In total, vanzarile de automobile au depasit 1 milion de unitati pe piata din SUA in martie, cel mai bun rezultat din septembrie 2008, daca se exclude august 2009, cand primele de casare au umflat temporar cifrele.

Volumul vanzarilor in Statele Unite a depasit un milion de autovehicule in martie. Acest lucru a fost cel mai bun rezultat din septembrie 2008, cu exceptia lunei august, cand primele de casare au marit temporar cifrele.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#vanzari auto, #vanzari masini SUA , #stiri Toyota
Comentarii
Poza No_Basescu_Day
No_Basescu_Day
rank 1
Azi, 2 aprilie, este "No Basescu Day!" Ce puteti face fiecare? Detalii pe nobasescuday.blogspot.com