TradeVille intermediază cu succes plasamentul privat al FORT S.A.

Miercuri, 06 Decembrie 2023, ora 20:12
5134 citiri
TradeVille intermediază cu succes plasamentul privat al FORT S.A.
FOTO Tradeville

București, 6 decembrie 2023 - TradeVille, liderul brokerajului de retail din România, anunță încheierea cu succes a plasamentului privat al acțiunilor emise de FORT S.A. (simbol bursier: 4RT).

Plasamentul privat a avut termenul de închidere marți, 5 decembrie 2023, și a fost salutat cu entuziasm de către investitori. TradeVille dorește să mulțumească tuturor celor implicați în acest proces, succesul înregistrat reprezintă un pas semnificativ către consolidarea bursei ca modalitate eficientă de finanțare și creștere pentru companiile din România.

Prin intermediul acestui plasament privat, capitalul propriu al FORT S.A. se va majora cu suma de 1,67 milioane lei, conform comunicatului de presă al companiei. Admiterea la tranzacționare pe piața AeRO a BVB este estimata a avea loc în primul trimestru al anului 2024.

Vladimir Ghiță, CEO al FORT S.A., a declarat: "Continuăm procesul de listare cu înregistrarea acestei operațiuni de majorare la Registrul Comerțului. Apreciem colaborarea cu intermediarul plasamentului privat, TradeVille, care ne va asista și în procesul de admitere la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București.”

Odată cu succesul plasamentului privat, FORT S.A. își extinde angajamentul față de investitorii săi, reiterând focusul pe procesul de evoluție a companiei, pe stabilitatea financiara și creșterea durabilă pe termen lung.

Miriam Andrei, CEO al TradeVille: „Mulțumim tuturor investitorilor care au fost alături de noi și ne bucurăm să vedem că bursa este percepută din ce în ce mai intens ca modalitate de finanțare, de stimulare a creșterii și de recompensare a performanței. Sperăm că succesul acestui plasament să fie un pas către un 2024 foarte activ la bursă.

Suntem deschiși să lucrăm cu companiile care își doresc să facă primul pas spre piața de capital și prioritatea noastră principală este înțelegerea și reprezentarea așteptărilor investitorilor. Pentru companiile interesate activeze pe bursă, pentru a fi atractivi pentru investitori, le recomandăm să urmărească alegerea unui management performant și credibil, creșterea susținută, profitul sustenabil, proiecții de bugete clare și bine argumentate și inițierea unei comunicări active cât mai devreme.”

Despre TradeVille

TradeVille continuă să reprezinte interesele sectorului de retail din România și să faciliteze accesul companiilor atractive către bursă. Cu aproape 30 de ani de experiență în brokeraj, TradeVille este brokerul #1* din țară și unul dintre principalii ambasadori ai bursei pentru investitorii de retail. Cu o echipă dedicată și platforme de tranzacționare dezvoltate intern, TradeVille reprezintă partenerul de încredere pentru cei care doresc să exploreze oportunitățile pieței financiare.

Pentru mai multe informații, accesați TradeVille.

*Top activitate intermediari ședința curenta, după nr. tranzacții @BVB

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Volumul tranzacțiilor imobiliare redus la jumătate în 2023 – TradeVille
Volumul tranzacțiilor imobiliare redus la jumătate în 2023 – TradeVille
Tendințe In Evoluția Activității Economice Pentru Următoarele 3 Luni In cadrul anchetei de conjunctura, aferenta lunii februarie 2024, managerii din industria prelucrătoare estimează,...
Cei 11 Granolas – TradeVille
Cei 11 Granolas – TradeVille
Piața Hotelieră Se Redresează Piața hotelieră din România s-a redresat în anul 2023, rata de ocupare hotelieră fiind de 66%, comparativ cu un procent de 61% aferent anului 2022. Totodată,...
#Tradeville, #FORT, #Tradeville bursa, #bursa , #bursa