TradeVille anunță succesul ofertei publice de vânzări de obligațiuni a Impact Developer & Contractor

Comunicat de presa
Vineri, 23 Februarie 2024, ora 15:16
4633 citiri
TradeVille anunță succesul ofertei publice de vânzări de obligațiuni a Impact Developer & Contractor

Oferta a fost supra-subscrisă de peste 2,5 ori, pentru un total de 7,6 milioane euro, dintre care aproximativ 6,9 milioane euro au fost subscrise pentru dobada de 9%, demonstrând un interes considerabil din partea investitorilor. Prin succesul acestei oferte de vânzări de obligațiuni, Impact duce totalul fondurilor atrase din piața de capital la peste 135 de milioane de euro în cei 28 de ani de prezență la bursă.

Un semnal puternic pentru piața de capital din România

Impact Developer & Contractor (Impact), intermediat de TradeVille, anunță finalizarea cu succes a ofertei publice de vânzări de obligațiuni. Oferta a atras un interes semnificativ din partea investitorilor de retail, depășind tintă inițială setată de Impact la 3 milioane de euro, confirmând încrederea în potențialul companiei și al pieței de capital românești.

Astfel, în perioada 12-23 februarie 2024, Impact a vândut 30.000 de obligațiuni denominate în euro, necondiționate, neconvertibile și negarantate către investitorii de retail.

Impact este primul dezvoltator imobiliar din România, fiind primul emitent al unor obligaţiuni corporative în valută la BVB.

Un vot de încredere pentru Impact

Cu un preț nominal de 100 de euro pe titlu și o scadență la 3 ani, obligațiunile Impact vor fi listate la BVB sub simbolul IMP27E. Dobândă finală stabilită de emitent vă fi publicată pe pagina de internet a Bursei de Valori București, printr-un raport curent. Alocarea se va face numai către investitorii care au subscris la dobândă finala și va fi făcută pro-rata.

Miriam Andrei, CEO TradeVille, a declarat: "Suntem încântați de succesul ofertei Impact. Această reușită este o dovadă a încrederii investitorilor în potențialul companiei Impact și al pieței de capital românești. De asemenea, este o confirmare a poziției TradeVille ca lider în domeniul intermedierii ofertelor publice și a dedicării noastre de a oferi clienților noștri acces la cele mai atractive oportunități de investiții. Avem un pipeline solid pentru restul anului, iar această reușită ne dă încredere că putem avansa cu mai multe proiecte. Încurajăm toate companiile interesate să exploreze finanțarea prin bursă și să ne contacteze pentru mai multe detalii."

Supra-subscriere semnificativă

Cuponul fix al obligațiunilor a atras investitorii, într-o perioadă caracterizată de provocări economice. Succesul ofertei publice Impact confirmă revenirea optimismului pe piața de capital românească, după o perioadă de acalmie, și reiterează încrederea investitorilor în potențialul sectorului imobiliar românesc, în ciuda provocărilor actuale.

Miriam Andrei: "După oferta Impact, avem confirmarea că piața de retail este pregătită pentru lansarea de produse și servicii noi care vor facilita accesul la investiții și vor simplifica operațiunile. De 30 de ani, suntem în avangarda pieței de capital românești și ne angajăm să continuăm această misiune, oferind soluții eficiente și adaptate nevoilor specifice ale pieței locale."

Despre TradeVille

TradeVille, cu o experiență de 30 de ani în industria de brokeraj din România, aduce constant inovație și servicii de calitate clienților săi. Cu un angajament puternic față de succesul clienților și o echipă dedicată, TradeVille continuă să fie partenerul de încredere pentru cei care doresc să exploreze oportunitățile pieței financiare.

Pentru a afla mai multe despre TradeVille și despre produsele și serviciile sale, vizitați TradeVille.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Compania Apple a informat utilizatori de iPhone din zeci de țări cu privire la faptul că ar putea fi ținta unor „atacuri spyware mercenare”. Scopul acestora ar fi de a compromite siguranța...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#Tradeville, #obligatiuni, #Impact , #stiri economice