Ce povești le-a turnat anchetatorilor o traficantă de droguri. Se credea vedetă și agent secret

Vineri, 08 Aprilie 2022, ora 13:33
3264 citiri
Ce povești le-a turnat anchetatorilor o traficantă de droguri. Se credea vedetă și agent secret
Droguri FOTO: Unsplash.com

O traficantă de droguri din Capitală a fost reținută vineri, 8 aprilie, de procurorii DIICOT după ce cu o zi în urmă a fost prinsă la scurt timp după ce plasase câteva sute de grame de cocaină unei persoane din orașul Voluntari, județul Ilfov. Era ajutată de un bărbat, reținut și el ulterior.

Tranzacția se făcuse în apropierea blocului unde locuiau ea și complicele. Femeia tocmai îi dusese bărbatului 300 de grame de droguri și luase banii obținuți dintr-o tranzacție anterioară.

S-a dat drept Adela Popescu și a spus că merge la fosta soție a lui Alex Bodi

A intrat imediat în imobil, însă anchetatorii au ajuns-o din urmă.

Când s-a văzut încolțită, femeia a început să născocească povești uluitoare. S-a recomandat drept Adela Popescu și a spus că merge la Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

Mai mult, conform unor surse judiciare, ea le-a spus anchetatorilor că este informator și că de fapt se afla într-o misiune de filaj.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, frecventa cluburile de fițe și era cunoscută în acest mediu.

Pe de altă parte, bărbatul a spus că nu știa ce se găsește în pliculețele primite de la această femeie.

Cât câștigau cei doi traficanți de pe urma cocainei

Conform anchetatorilor, în zilele de 31 martie 2022 și 07.04.2022, bărbatul a vândut cantitatea totală de 368,32 grame de cocaină contra sumei totale de 53.000 de lei și 5.000 de euro, la ultima tranzacție drogurile fiind aduse de către femeie.

De asemenea, ”la data de 07.04.2022, cei doi inculpați au deținut, în vederea vânzării, cantitatea de 396,95 grame de cocaină. Cu ocazia perchezițiilor corporale efectuate în cauză au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor două pistoale, nesupuse autorizării, patru carduri bancare, un cuțit cu lama de aproximativ 15 cm, 10 telefoane mobile și 10 cartele sim.

În total, pe parcursul cercetărilor a fost indisponibilizată cantitatea totală de 765,27 grame cocaină”.

În cursul zilei de vineri, inculpații urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Eveniment Quarterly Report

Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Șoferii prinși beți sau drogați la volan vor avea interdicție de a conduce de până la zece ani, conform unui proiect legislativ
Senatorul PSD Robert Cazanciuc anunţă că a depus, joi, un proiect legislativ care prevede, printre altele, interzicerea dreptului de a conduce pe o perioadă de până la 10 ani în cazul...
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Iohannis: Rusia a calculat greşit. Pentru securitatea noastră, a tuturor, Ucraina trebuie să câştige
Rusia s-a aşteptat la o comunitate internaţională slabă atunci când a atacat Ucraina, dar "a calculat greşit", a afirmat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a susţinut o...
#traficanta droguri prinsa, #Adela Popescu, #Alex Bodi, #iulia salagean , #trafic droguri