Igas: Antonescu asuda dand gauri in barca

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 22:07
1637 citiri
Igas: Antonescu asuda dand gauri in barca
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Traian Igas il critica pe liderul PNL Crin Antonescu despre care spune ca "bate apa-n piua cu suspendarea presedintelui" si redeschide subiecte fara sens.

"Intr-un moment in care intreaga suflare politica europeana are ca prioritate o strategie de insanatosire a Uniunii in beneficiul cetatenilor statelor membre, unii politicieni de la noi continua sa aiba preocupari neserioase. Ma refer in mod special la Crin Antonescu, care bate apa-n piua cu suspendarea presedintelui, indiferent care ar fi subiectul zilei.

Pana acum, liderii Opozitiei bateau din picioare ca nu sunt consultati de presedinte cu privire la proiectele importante pentru Romania. Acum, cand au fost invitati la discutii la Cotroceni, aceiasi lideri redeschid discutii fara sens", arata Traian Igas intr-o declaratie de presa remisa luni Ziare.com.

Ministrul democrat-liberal al Internelor mai spune ca, in loc sa prezinte variante corecte pentru Romania, Crin Antonescu ramane prizonierul populismului si al demagogiei.

"E usor sa critici in conferinte de presa, lipsite de substanta, masurile initiate de Guvern, iar cand esti invitat sa oferi solutii, sa schimbi rapid subiectul. In astfel de momente se vede diferenta intre oamenii politici responsabili si cei aflati doar in goana dupa imagine. Unii se straduiesc sa tina corabia in echilibru, in timp ce altii, precum domnul Antonescu, asuda dand gauri in barca", conchide ministrul de Interne, Traian Igas.

C.B.

#Igas Antonescu, #Igas corabie, #Traian Igas PDL , #ministru Interne