Igas, despre remaniere: O ciorba reincalzita periodic

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 10:32
1011 citiri
Igas, despre remaniere: O ciorba reincalzita periodic

Ministrul de Interne, Traian Igas, a dezmintit zvonurile ca actualul Guvern va fi remaniat, precizand ca este vorba doar "de o ciorba reincalzita".

"Nici in sedinta de luni a BPN al PDL, nici la Guvern, nu s-a discutat despre posibilitatea remanierii vreunui ministru. Sunt multi oameni din zona politicului si nu numai, care vor sa tulbure apele intr-un an in care au loc alegeri locale si parlamentare. De jumatate de an incoace, tot mereu apar zvonuri despre remanieri, este ca o ciorba reincalzita periodic", a declarat ministrul de Interne pentru Aradon.

Intrebat cum comenteaza zvonurile potrivit carora si el s-ar afla pe lista celor care vor fi remaniati, Traian Igas a spus ca stie ca "unii de la Bucuresti" nu-i au la inima pe cei veniti din tara sa ocupe functii.

"Stiu ca unii de la Bucuresti nu ii iubesc pe cei veniti din alte parti ale tarii, care ocupa functii, in special pe cei din Ardeal, dar aceasta nu ma impiedica sa imi duc mai departe programul la Ministerul Administratiei si Internelor.

Daca primul ministru va considera candva ca trebuie facute schimbari la unele ministere, inclusiv la cel pe care il conduc, este prerogativa sa. Daca va fi cazul unei remanieri, va asigur ca o va face atunci cand va crede de cuviinta, nu va sta sa discute doua saptamani inainte despre aceasta", a mai explicat ministrul.

Oltean: Remanierea Guvernului ar putea imbunatati imaginea PDL

Cat despre colegii lui din PDL care militeaza pentru o remaniere, Traian Igas a precizat ca "sunt pareri individuale, iar in conducerea partidului nu au existat nici macar dezbateri pe aceasta tema".

Citeste si:
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat luni, 6 decembrie, pe scena politică din România. Este vorba despre Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, partid care a fost înregistrat la Tribunalul...
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
VIDEO Camera Deputaţilor a încuviinţat percheziţia informatică în cazul deputatului Adrian Miuţescu Camera Deputaţilor a aprobat, luni, cererea ministrului Justiţiei privind...