Traian Igas: Pot sa va spun sigur ca USL a coborat la 45% in sondaje

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 21:55
2321 citiri
Traian Igas: Pot sa va spun sigur ca USL a coborat la 45% in sondaje
Foto: igas.ro

Scorul PDL in sondaje este mult mai bun decat este prezentat de televiziuni, iar USL a coborat la 45 la suta in preferintele alegatorilor, a declarat, vineri, ministrul Administratiei si Internelor (MAI), Traian Igas.

USL conduce in sondaje si ar castiga detasat Capitala - Sondaj IMAS

"Scorul PDL in sondaje este mult mai bun decat il prezinta unele televiziuni de casa ale partidelor din opozitie si pot sa va spun sigur - si liderii Opozitiei cunosc acest lucru, dar nu au niciun interes sa il faca public - USL a coborat la 45 la suta. Este un semn bun, iar noi apreciem ca anul viitor, la data alegerilor, USL va fi sub 40 la suta", a spus Traian Igas, citat de Mediafax.

"Din punctul de vedere al sondajelor de opinie, PDL este in crestere, iar cetatenii si-au dat seama ca masurile luate de actualul Guvern si de PDL sunt masuri corecte, chiar daca sunt masuri dure", a adaugat Igas, cu ocazia unei conferinte de presa, care a avut loc la Zalau.

Editorial: Singuratatea alergatorului de cursa scurta. Azi, Crin Antonescu

"Sunt masuri care au fost aplicate doar pentru a iesi din aceasta situatie de criza in care nu se afla doar Romania, ci si celelalte tari din UE. Daca urmarim ce se intampla la nivel european, ati vazut ca sunt framantari la nivelul tuturor celor 27 de state si cred ca Romania nu poate si nu isi permite sa ramana in afara acestui club select care se numeste UE", a subliniat seful MAI.

#Traian Igas USL, #USL sondaje preferinte, #PDL creste sondaje , #ministru Interne