Igas: Nu eram in politica pe vremea FSN

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 14:56
1982 citiri
Igas: Nu eram in politica pe vremea FSN

Vicepresedintele PDL Traian Igas a declarat, vineri, comentand declaratiile sefului statului despre PDL, ca el nu facea politica atunci cand FSN era la putere, dar aproape totii liderii din PDL sunt in formatiune de cand Traian Basescu era presedinte al democrat-liberalilor.

"E clar ca presedintele a fost tot timpul atasat de PDL si, la randul sau, partidul a fost tot timpul atasat de Traian Basescu. Nu putem trece cu vederea faptul ca acest partid a fost condus de Traian Basescu, a crescut odata cu Traian Basescu si a castigat mai multe batalii electorale si am avut un trecut comun", a precizat Traian Igas.

El a adaugat ca nu facea politica cand FSN era la putere si nu poate sa faca aprecieri, dar sunt multi membri PDL, aproape toti liderii, care sunt din perioada cand actualul sef al statului era presedintele PDL.

"Eu nu am prins vremurile, nu faceam politica atunci cand FSN era la putere, nu pot sa fac aprecieri, dar daca stam sa ne uitam la membrii PDL, apoape toti liderii sunt din perioada cand presedintele era presedinte PDL", a aratat Igas.

El a mai spus ca este "categoric ca PDL trebuie sa-si revina dupa ce a pierdut alegerile din decembrie si sa devina un partid de opozitie vocal".

"Trebuie sa ne revenim dupa ce am pierdut alegerile in decembrie si avem datoria sa devenim un partid de opozitie vocal, care sa-i reperzinte pe cei care ne-au votat si acest lucru sunt convins ca il vom face", a adaugat liderul PDL.

El a mai spus ca, legat de alegerile interne pentru conducerea PDL, "se pare ca sunt si altii care isi doresc sa-si mai depuna candidatura".

"Cel mai important lucru pentru noi este ca, dupa aceasta competitie, sa iesim mai intariti si nu dezbinati. E drept ca dupa fiecare competitie intr-un partid se accentueaza si anumite orgolii si mi-as dori sa averm capacitatea sa trecem peste aceste lucruri", a mai aratat Traian Igas.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, ca PDL seamana acum in interior cu FSN si nu il mai poate ajuta in indeplinirea obiectivelor sale, precizand ca se uita la ce se intampla, dar nu ii vine sa creada ce vede.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la B1Tv, ca Elena Udrea poate avea sanse pentru sefia PDL la o Conventie cinstita, precizand insa ca ii recomanda acesteia sa se retraga daca se constata ca este aranjata Conventia PDL, "asa cum se produce acum".

Citeste si:
Sorin Grindeanu îi amenință direct cu ”cartonașul roșu” pe corupții din domeniul Transporturilor
Sorin Grindeanu îi amenință direct cu ”cartonașul roșu” pe corupții din domeniul Transporturilor
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit marți, 30 noiembrie, despre corupția din domeniu. Aducând în discuție prețurile prea mari ale unor studii, planuri şi hărţi privind...
Previziunea PSD privind rocada guvernamentală: ”Vom vedea în perioada următoare dacă va putea funcţiona o astfel de coaliţie”
Previziunea PSD privind rocada guvernamentală: ”Vom vedea în perioada următoare dacă va putea funcţiona o astfel de coaliţie”
Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, a declarat marți, 30 noiembrie, că momentul-cheie în ceea ce privește funcționarea coaliției cu PNL este anul 2023, când cele două partide ar...