Igas: Ponta se orienteaza dupa blogul lui Adrian Nastase

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 21:46
1643 citiri
Igas: Ponta se orienteaza dupa blogul lui Adrian Nastase

Ministrul Traian Igas a afirmat vineri, la Arad, ca in PSD Ion Iliescu inca mai traseaza sarcini "ca pe vremea PCR", iar presedintele partidului, Victor Ponta, se orienteaza dupa blogul lui Adrian Nastase si implementeaza politica de stanga a acestuia intre doua curse de automobilism.

Igas a mai sustinut ca sunt foarte multi liberali nemultumiti de noua constructie politica USL, afirmand ca ideile acestora nu vor putea fi puse in actiune in conditiile in care Ion Iliescu inca mai "traseaza sarcini".

"Sigur ca ei, in perioada imediat urmatoare, vor decide viitorul lor politic. E clar ca intr-un concubinaj cu PSD, cei care sunt adevaratii liberali de dreapta nu vor avea niciun viitor. Practic, ideile lor si tot ceea ce vor ei sa puna in actiune nu vor avea sorti de izbanda in conditiile in care inca domnul Iliescu mai traseaza sarcini, ca in perioada Partidului Comunist Roman. Cred ca cei care, intr-adevar vor sa faca o politica de dreapta ar trebui sa vina spre PDL, spre cei care au dovedit ca fac politica de dreapta", a declarat Constantin Traian Igas.

Ministrul a mai spus ca "odata cu inlaturarea de la conducerea PSD a lui Ion Iliescu, "acest partid este in deriva".

"PSD tine cont, in continuare, de sfaturile lui Ion Iliescu. Dar, nu mai are forta care a avut-o inainte. Iar rebelul Ponta, intre doua curse de automobilism, nu prea mai are timp sa stea de vorba cu nimeni. E drept ca se orienteaza dupa blogul lui Adrian Nastase. Isi ia de acolo informatiile, afla ce vrea Adrian Nastase si incearca sa implementeze aceasta politica de stanga intre doua curse de automobilism. Nu stiu la ce categorie participa, l-am vazut o data rasturnat la Cioca Boca, la Iasi", a mai afirmat Constantin Traian Igas.

Citeste si:
De ce Ion Iliescu e singurul om de stat ajuns președinte în România post-comunistă
De ce Ion Iliescu e singurul om de stat ajuns președinte în România post-comunistă
Doar el s-a pregătit zeci de ani pentru această demnitate, a parcurs o carieră politică completă, a învățat și ce înseamnă administrație locală dar și centrală, ce înseamnă să...
Noua generație de politicieni români de top
Noua generație de politicieni români de top
La nivelul individual, noua generație de politicieni români de top (premieri și candidați la președinție, ori doar șefi de partide politice semnificative) se caracterizează prin...