Ziare.com

Traian Ungureanu: Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer, disponibilizat din USL

Joi, 23 Februarie 2012, ora 18:38

   

Traian Ungureanu: Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer, disponibilizat din USL
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu i-a criticat, joi, pe parlamentarii USL pentru ca se afla in a 16-a zi de greva parlamentara si a apreciat ca liderul PNL Crin Antonescu "s-a nascut in greva si va termina somer imediat dupa disponibilizarea lui din USL, care nu-i departe".

Traian Ungureanu a sustinut, intr-o conferinta de presa, ca intr-un singur loc exista acord la varful USL si acesta este capitolul "retragere, eschivare, sustragere de la datoria publica".

"Aici acordul e deplin, ba chiar USL a dat un campionat necontestat, domnul Antonescu, care asa cum ati avut ocazia sa constatati din datele publice si oficiale a reusit sa adune exact 0% voturi in voturile finale de la Senat, in septembrie si in perioada septembrie-decembrie 2011, nu a fost niciodata altfel, pentru ca domnul Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer imediat dupa disponibilizarea lui din USL, care nu-i departe", a precizat Traian Ungureanu.

El a spus ca greva parlamentara a reprezentantilor USL este "un narav antiparlamentar, antidialog, antireprezentare, antialegatori".

"Constat ca este dezonorant sa practici o astfel de initiativa, un astfel de narav antiparlamentar, antidialog, antireprezentare, antialegatori. Intrebarea pe care mi-am pus-o este de ce nu face USL acelasi lucru si la Bruxelles, de ce nu muta greva parlamentara de la Bucuresti la Bruxelles. Raspunsul meu e ca parlamentarii USL isi permit acest comportament dezolant doar acasa", a apreciat Traian Ungureanu.

In opinia eurparlamentarului PDL, exista "o desincronizare intre USL si Romania, intre USL si SUA si chiar intre USL si USL".

"Exista o desincronizare intre USL si Romania, pentru ca in timp ce toata lumea se zbate aici sa faca ceva, parlamentarii USL sunt in repaus subventionat. Exista o desincronizare intre USL si Uniunea Europeana", a apreciat Ungureanu.

El a sustinut ca exista o descinronizare intre USL si Statele Unite, amintind despre vizita liderului PSD Victor Ponta in Statele Unite.

"Exista o alta desincronizare, intre USL si Statele Unite, a avut loc faimoasa vizita a domnului Ponta in Statele Unite, prilej cu care domnul Ponta a cunoscut tot ce e persoana si personaj secundar la nivel oficial american, cu alte cuvinte o colectie de ex, fosti, nu prea si nu inca", a adaugat Traian Ungureanu.

El a mai spus ca exista o desincronizare intre USL si USL, precizand ca sunt voci in aceasta Uniune care spun lucruri "care se bat cap in cap".

"Sunt voci care spun lucruri care se bat cap in cap, fie ca e vorba despre tratatul de tguvernanenta, in care ati vazut, domnul Iliescu si Nastase reprezinta aripa, nucleul maxist dur, iar domnul Ponta joaca parodia moderatului", a precizat Ungureanu.

El a apreciat ca 16 zile de greva parlamentara "este prea mult deja" si ca USL "acumuleaza datorie publica, datorie fata de public".

"Datoria publica pe care USL o acumuleaza nu ne afecteaza pe noi, ii afecteaza pe romani. Insulta este adresata romanilor", a adaugat Traian Ungureanu.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2251 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
25 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pupincuriștii portocalii

Duetul pupincuristilor portocalii de peste hotare atacă cel mai puternic si mai credibil brand politic din Romania.

 

Memoria vizuala

"Exista o desincronizare intre USL si Uniunea Europeana"
Sa ne amintim de sedinta din PE la care au participat liderii socialistilor si liberalilor europeni.
Sa ne amintim de trimiterea lasa a lui Murgeanu, care s-a facut de ras, pentru a prezenta raportul Ministerului Dezvoltarii in locul lui Udrea.
Sa ne amintim de interventiile EBA, care nici sa citeasca in limba romana nu stie.
Desincronizarea e la ochii d-lui Ungureanu.

 

"Antonescu s-a nascut in greva si va termina somer"

O adaugire: s-a nascut in greva, a dormit la serviciu' si va termina somer.
Amuzant si adevarat in acelasi timp...

 

Frequently given answers:

Făcand abstractie de titlul care nu spune nimic nou, se mentionează că in opinia eurparlamentarului exista "o desincronizare intre USL si Romania, intre USL si SUA si chiar intre USL si USL".
Cea mai potrivită descriere a USL...

Ce-mi plac chiorii cu viziune

.

Frequently given answers:

Lasă, nu-ți mai reproșa defectele. Oglinzile te "minte".
Tu ești, de fapt, un frumos și isteț "izvor albastru" de pate de casă (Antrefrig).

foarte interesanta atentzia acordata de pdisti

lu antonescu (care in spusele ) lor nu conteaza si antenei trei care este un post de stiri mic si nu conteaza ( dupa mintea lor)
de fapt dorm nenorocitzii numai cu somnifere de frica usl.
barbiturice baietzi!

:

just, fals (cine chiuleste nu doarme la serviciu), just. Penibil si corect.

Ungureanu te cauta granicerii ,ca-n 1989 ,sa-ti puna catusele,calau

comunist.V-am promis noi date despre scursura UTC-ista MR Ungureanu,Iata-le:Se pare că Revolutia din Decembrie 1989 nu s-a finalizat – nici măcar după protestele din ianuarie 2012 – pentru că si azi, după 22 de ani, presedintele Traian Băsescu (membru in ultimul guvern Dăscălescu) a desemnat un premier, care a făcut parte din elita nomenclaturii comuniste si care este lustrabil conform legii. Mihai Răzvan Ungureanu s-a retras ca secretar de stat in guvern de la discutiile privind constituirea CNSAS de la sfarsitul anilor 90 de teamă de a nu fi deconspirat ca membru al nomencalturii comuniste si posibil colaborator al Securitătii comuniste. Mihai Razvan Ungureanu se trage dintr-o familie de evrei intelectuali din Iasi. El s-a născut la data de 22 septembrie 1968 in municipiul Iasi, fiind fiul prof. dr. Stefan Ungureanu, fost viceprimar al municipiului Iasi (1996-2000). In perioada studiilor efectuate la Liceul de matematica-fizica “Costache Negruzzi" din Iasi (pe care l-a absolvit ca sef de promotie in anul 1987), din 1985 si pană la Revolutia din 1989 a fost membru supleant in Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist (CCUTC), subordonat direct lui Nicu Ceausescu. In anul 1988 a devenit student la Facultatea de Istorie-Filosofie din cadrul Universitatii “Al. I. Cuza" din Iasi. Presa a scris prin anii 90, că in timpul evenimentelor de la Iasi, din 14 decembrie 1989, a monitorizat studentii care aruncau manifeste in incercarea declansării unei revolte anticomuniste in cămine. Datorită fanatismului si zelului său ceausist din zilele revolutiei, M.R. Ungureanu a fost arestat, la cererea tinerilor revolutionari ieseni, in seara de 23 decembrie 1989, la Casa Tineretului din Iasi, unde era sediul UTC. Luat sub escortă de către doi ofiteri de grăniceri a fost dus la sediul unitătii de grăniceri pentru a scăpa de furia revolutionarilor ieseni.Că MRU e fost lider UTC si protejat de Securitate de la 17 ani nu am nici o indoială. In 1987, Adi Kezdi, un foarte bun prieten de-al meu si coleg de liceu la “Ady-Sincai" a participat, ca si reprezentant al Clujului la Olimpiada de Istorie de la Craiova. A avut norocul sau ghinionul să fie cazat in camera unui cămin de liceu craiovean cu MRU, cu viitorul procuror Ţulus si alti cativa elevi. Serile si le petreceau ca băietii la o bere si spuneau un banc cu Ceausescu sau despre regimul comunist, cum se proceda pe atunci. Toti radeau in frunte cu Ţulus de Ceausescu si de programul cazon de la Olimpiadă, numai MRU tăcea discret si din cand in cand intervenea lăudand marile realizări ale socialismlui stiintific – marxist si importanta Elenei Ceausescu in viata politică a tării. Tinerii erau descumpăniti de acest “nou Iorga" foarte destept al Iasului, de care tremurau de frică toti activistii si inspectorii scolari craioveni....

 
 

Aloooo, articolul e despre alt Ungureanu,

...unul de la Bruxelles copila!
Vezi daca nu te consulti cu alter-egoul tau Bastefan inainte de a posta?!

Camorra portocalie este disperata, acest "repetent" al bunului simt,

Care cu un tupeu si cu o aroganta tipic portocalie, acest individ care afisaza o "suficienta" sfidatoare, de teapa lui patapievici si liceeanu, cred ca fac cel mai mult RAU romanilor, pentru ca ei "supervizeaza si legitimeaza" actiunile Camorrei portocalii.
Daca citim presa europeana, vedem cum incearca sa justifice actiunile dezastruase ale Camorrei portocalii din Romania si impotriva romanilor.
Acest pupinc.... portocaliu "feroce" isi da cu parerea la orice, sa-l vedeti dupa ce Crin Antonescu va deveni Presedintele Romaniei, cum o sa spuna ca a furat alegerile, ca nu va avea sustinere, etc.
Oricum, este unul din "specimenele" care fac cea mai urata impresie din Camorra portocalie, iar elucubratiile lui nu mai impresioneaza pe nimeni, eventual doar familia lui politica, formata din lacuste portocalii.

 

Europenii si-au manifestat deja scarba pentru carpa secu-MRU,

ati vazut voi vreun guvern al vrreunei tari din U.E sa-l felicite pe tradatorul Ungureanu?stati ca gresesc,l-au felicitat deja ,sistendu-i alocarea banilor la progarmul POSDRU.Orice rau este spre bine acum romanii au motiv sa termine judecarea latraului Ungureanu inceputa in ioarna lui dec.1989.

Cip-ciriiiip - Ciripoi - S.R. Stanescu

:)

Sa spunem adevarul despre impostorul MR Ungureanu.

Din vina acestui latrau UTC-ist elevi meritosi,au fpost marginalizati,acei oameni nu au murit si sunt oricand gata sa-l judece asa cum merita pe aceasta carpa securista premierul teroristului international traian Basescu:Sa ne reintoarcem la acea olimpiada : De la inceput profesorii si securistii veniti de la Bucuresti le-au dat de inteles prietenului meu, lui Ţulus si găstii de elevi, că MRU este favoritul olimpiadei si trebuie să castige pentru că asa vrea partidul. Nu mare i-a fost mirarea colegului meu care a făcut o lucrare de nota 10, cand rezultatul a fost anuntat si că MRU este laureat al Olimpiadei Nationale de Istorie si nu el. La festivităti, marele istoric Dan Berindei, după ce si-a mai turnat la Securitate fiul Mihnea de la Paris, precum si alti profesori si activisti, au vorbit de MRU ca de steaua “călăuzitoare" a regimului comunist, ca despre un utc-ist de valoare, mult apreciat de Nicu Ceausescu, ce va aduce, pe viitor, o contributie deosebită la construirea socialismului mulilateral dezvoltat. La plecare cand a urcat in trenul de Craiova – Cluj, colegul meu, cu lacrimi in ochi, a fost bătut pe umeri prieteneste de către un inspector scolar: – Lasă, nu fi trist, ai fost foarte bun, dar trebuie să intelegi că tara si partidul are nevoie de MRU…Trenul a plecat cu colegul meu spre destinatia Cluj – profesor de istorie esuat prin cartiere, iar MRU, după ce a punctat toate functiile posibile si imposibile de la CC al UTC, la secretar de stat, ministru de externe si sef SIE, si acum premierul lui Băsescu, trebuie să ne lămurească dacă ambitiile sale nemăsurate l-au făcut să trădeze angajamentul făcut in adolescentă partidului si regimului comunist, trecand de partea cealaltă?ce a tradat?A tradat Romania,NATO,si serviciile secrete romanesti,iar pentru tradatori sunt bune doar gloantele,cu dedicatie...(Ionut Tene)

 

Articolul este despre Traian Ungureanu

Traian Ungureanu e un om mult mai incompetent decat Mihai Razva Ungureanu, neavand calitatea de a vorbi de Antonescu. Traian Ungureanu fiind un pupincurist al lui BASE primindu-si rasplata- un loc in Parlamentul European.

Prin ce s-a remarcat,acest individ?

???????????????????

 

da'tu prin ce....

te remarci? prin culoarea parului? chiar esti o vestala? atunci posteaza pe site-urile cu profil XXX! nu aici!

Stire din Iasi, bl.Cx,unde stau parintii lui MRU

De doua zile oamenii au pus un banner pe care scrie"aici stau parintii celei mai mari javre ordinare a securitatii comuniste,Ungureanu Mihai,scuipati aici..."Problema este ca parintii javrei ordinare Unguresanu Mihai nu sunt in Iasi ,ci la Bucuresti,stau cu nepotu-sau pentru ca femeia pe care javreta UTC-ista o avea in casa a dat bir cu fugitii,ii provoca si ei greatza huliganul comunist,premierul teroristului Basescu...

aloooooooooooo

scoate=l frate din priza pe ala cu povestea utecista ca se prajeste de atita tensiune...sa inrosit la gura saracul de el ...il ustura rau ardeiul ala la iesire...

 

mmmm ardei

Ai vrea sa mananci ardeiul cand iese d acolo neboone:))

Traian Ungureanu

Traian Ungureanu isi prevestete adevarul ca va fi somer in curand ! Sunt alte chestii care dor in Romania ! Cine v a dat ordin pentru acest articol ? Dati va demisia portocalii pacaliti !

 

traian ungureanu

Ne sooooge cio.canul
Si acuma si la anu'

Un drogat aducator de ghinion, marsh naparca spurcata...
+++++++++

 

Mai bine asa decat cu PDL la guvernare

Aroganta tipica a celor PDL, ar face orice ca sa distraga atentia de la problemele grave. Chiar nu realizeaza acesti peledaci ca romanii s-au saturat de ei, ca nu le mai cred minciunile,ca ne-am saturat sa fim umiliti, ca oamenii vor o schimbare?

 

ce vreau de la Antonescu

rolul unui sef de partid nu este sa stea ore-fund in parlament, ci sa orchestreza in asa fel incat dusmanul politic sa fie infrant, si daca se poate - infrant definitiv.
Pana una alta, se pare ca Antonescu reuseste in ceea ce si-a propus - scoaterea PDL din viata politica, pe cale democratica.
Faptul ca il critica TRU esste perfect, inseaman ca Antonescu face treba buna!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor