Traian Ungureanu: Noapte buna, doamna Weber!

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 18:42
4265 citiri
Traian Ungureanu: Noapte buna, doamna Weber!

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu ii da o replica pe blog colegei sale Renate Weber (PNL), spunand ca prin declaratiile date pentru Ziare.com referitoare la cazul Olanda - PVV - Romania aceasta se manifesta nu ca un politician, ci ca un "stand-up comedian".

"Buna dimineata, domnule Basescu!" - ce spun europarlamentarii despre Olanda si Wilders

"Faptele spun ca PVV, un foarte nervos partid olandez de exrema dreapta care sustine guvernul olandez al prim-ministrului liberal Mark Rutte, si-a mutat logoreea pe Net. PVV a deschis un site destinat denunturilor, o pubela de colectare a resentimentelor si injuriilor.

Tinta: est-europenii, cu precadere polonezi, romani si bulgari care muncesc in Olanda, in timp de Geert Wilders, liderul PVV, face spume, iar olandezii neaosi beau bere pana nu mai incap in moara. In acest punct, presedintele Basescu a facut marea eroare de a condamna potlogaria, declarandu-se increzator intr-o rezolutie severa a Parlamentului European.

Doamna Weber a sesizat ocazia si a ajuns la urmatoarele concluzii: 1) situatia creata de marlania olandeza a fost denuntata doar de liberalii din Parlamentul European, mai precis de doamna Weber care are dintotdeauna un monopol inatacabil in materie

2) Presedintele Basescu era complet pe dinafara si s-a dumirit abia dupa ce a fost trezit de eforturile titanice ale liberalilor intrupati in modesta doamna Weber,

3) europarlamentarii romani ai PDL stiau bine care e situatia dar, la presiunile, stapanilor din Partidul Popular European, un cunoscut cuib de protofascisti, au tacut malc, apoi au acceptat o dezbatere, dar nu vor o rezolutie a Parlamentului European", comenteaza ironic Traian Ungureanu pe blog.

Eurodeputatul PDL reaminteste ca initiativa de dezbatere si textul Rezolutiei apartin europarlamentarului Marian Jean Marinescu, membru PDL. In plus, presedintele Traian Basescu a facut numeroase declaratii "pe tema bunei cresteri europene a autoritatilor olandeze", iar propunerea de dezbatere si textul rezolutiei au fost initiate de Partidul Popular European, inca de acum 3 saptamani.

O decizie finala pe acest subiect va fi luata de asa numita Conferinta a Presedintilor, joi, 8 martie 2012, reaminteste Traian Ungureanu.

El ii critica pe eurodeputatii PNL ca nu ii cer explicatii premierului olandez pentru atitudinea fata de Romania, acesta fiind, dupa cum spune el, "liberal sadea", dar aliat cu extrema dreapta.

"Asadar, dezbaterea si proiectul de rezolutie a Parlamentului European vor fi, foarte probabil, aprobate maine si programate pentru sesiunea de saptamana viitoare a Parlamentului European, la initiativa PPE si pe baza textului redactat de Marian Jean Marinescu, europarlamentarul PDL invizibil pentru dna Weber. Pana maine, noapte buna, doamna Weber!", incheie Traian Ungureanu.

C.B.

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...