Ziare.com

Drept la replica Traian Ungureanu

de Ioana Ene Dogioiu, Senior editor
Miercuri, 05 Iunie 2013, ora 08:36

   

Drept la replica Traian Ungureanu
Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a solicitat un drept la replica la articolul publicat luni, 3 iunie 2013, si intitulat "PDL, cea mai proasta strategie".

"Doamna I.Ene e autoarea urmatorului decret publicat pe site-ul Ziare. com si reluate in Revista 22:

'Poate ca Cristian Preda doreste un nou mandat in Parlamentul European. Nu vad nimic rau in asta. E firesc sa vrei sa-ti continui proiectele. Un nou mandat vrea si Traian Ungureanu, cu deosebirea ca TRU nu a avut proiecte si nici macar o prezenta consistenta in Parlamentul European. Ce argument obiectiv ar fi ca TRU sa primeasca un loc eligibil, iar Cristi Preda nu? Ca sa nu mai vorbim despre Monica Macovei, cel mai eficient europalamentar din actuala legislatura.'

Ii cer, respectuos, dnei. I. Ene sa revina la jurnalism. Dna. I. Ene nu considera necesar sa puna la dispozitia cititorilor argumentele pe baza carora a ajuns la concluzii certe. Un jurnalist verifica faptele, inainte de a trage concluzii. Daca aceasta regula nu e respectata, orice minciuna poate fi prezentata drept adevar. In acest caz, victima e publicul cititor. Asa cum se stie, dna. I.Ene e campioana unui jurnalism dominat de respect desavirsit pentru cititori.

Datele referitoare la activitatea sau lipsa de activitate a fiecarui parlamentar european sint publice si sint consultate de jurnalistii care comenteaza onest lucrarile Parlamentului European. Nici eu, nici dna Ene nu putem hotari care e palmaresul unui parlamentar. Asta o stabilesc datele oficiale.

Datele pot fi consultate fara restrictii de oricine, inclusiv de dna I. Ene. In masura in care dna I.Ene considera ca faptele au un rol de jucat in sustinerea unui personaj simpatizat sau in demolarea unui personaj detestat.

Daca nu e prea mult, ii cer dnei. I.Ene sa isi intregeasca analiza publicind rezultatele ciocnirii domniei sale cu faptele.", scrie europarlamentarul Traian Ungureanu in dreptul la replica remis Ziare.com.

Datele oficiale de pe site-ul PE arata urmatoarele:

Cristian Preda este membru in 2 comisii, supleant in alte 6, a avut in acest mandat 341 de propuneri de rezolutie si un raport in calitate de raportor.

Monica Macovei este membra in 5 comisii si supleanta in doua. De la inceputul mandatului, a avut 254 de propuneri de rezolutie si a intocmit 39 de rapoarte.

Traian Ungureanu este membru in 2 comisii, supleant in 3, a intocmit 2 rapoarte si 32 de propuneri de rezolutie.

Potrivit site-ului VoteWatch, dl Preda are o prezenta la vot de 99,28% si este pe locul al doilea, iar dl. Ungureanu cu o prezenta de 70,95% ocupa locul 680.

PDL, cea mai proasta strategie(Opinii)

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 871 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Apa de ploaie!

Nici un europarlamentar roman nu a facut nimic bun pentru tara. Eventual,doar pentru ei insisi, a se vedea spaga lui Adrian Severin.
Ba mai mult, au denigrat imaginea Romaniei.
Ar trebui sa raspunda conform legilor penale.

 

Ehei, daca mai era Becali acolo, aaaltfel stateau lucrurile..

SIC! LOL!!
Dar acum pe bune, ce vrei sa faci bun acolo, in Kolhozul European? Nu vezi ce-i acolo ??: Solana, Barroso, Draghi la Banca Centrala Europeana..
Totzi Goldman *** si Bilderberg-Group.

Dupa ce am citit rezumatul activitatii celor 3 euro-parlamentari PDL

citat in articol nu prea constat o foarte intensa activitate a domnului TRU in Parlamentul European.

 

Macar daca le canta alora la acordeon

-- mai plateam din datorii la FMI

Bine, bine, ați fost prezenți in PE, ați făcut rapoarte și propuneri

,dar in ce măsură ați făcut toate acestea in interesul și pentru cetățeanul roman.
Chiar aș fi curios cine dintre cei trei a făcut un raport despre situația celor peste două milioane și jumătate de romani care muncesc cu adevărat in țările europene și sunt in voia unor cetățeni ce se consideră mai europeni decat noi. Cine dintre domniile lor a făcut un raport, unul numai, prin care arată atitudinea neeuropeană și jignitoare, dar se și se documentează ca incorectă și nedreaptă, a concetățenilor europeni și unor instituții din țări ca Franța, Marea Britanie,ș.a., care caută intr-un mod meschin să acuze, nu fără interes, in bloc un popor ce niciodată in istoria s-a nu a luat și nu a dorit lucrul altora și nici nu a atacat pe nici unul din vecinii săi, ințelegand să trăiască in bună pace și ințelegere cu vecini săi și in bună colaborare și respect și ajutor reciproc cu toate popoarele și națiunile lumii.
Situația limită in care ne aflăm azi, o datorăm conducătorilor postdecembriști, in care am avut incredere, dar și nouă, fiecărui cetățean roman responsabil, care nu am făcut un lucru elementar - să construim un cadru democratic și instituțional prin care cei aleși să ne reprezinte și conducători numiți să aibă obiective clare de indeplinit, intr-un timp dat și să răspundă pentru neindeplinirea acestora, dar mai ales pentru o stare generală ca aceasta in care ne aflăm azi, atat in plan intern cat și intern.
Atitudinea contează, in tot și in toate!
Așa cum trebuie să avem și-o atitudine corespunzătoare față de toți cei care nu sunt transparenți, dar sunt in schimb manipulatori in interesul lor și a alor interese meschine și care nu reprezintă nici pe departe interesele și manifestările bunilor cetățeni romani și a Romaniei.

Noi, cu noi !!!

 

"Ianculeee maaa-re! .."

Plezneste ficatu-n Krankstadter

Fruntasa in productzie

"Monica Macovei este membra in 5 comisii si supleanta in doua. De la inceputul mandatului, a avut 254 de propuneri de rezolutie si a intocmit 39 de rapoarte"

Cincinalu-n 4 ani si jumatate

 

Pai nene Ungureanu, frumosule, pletosule, play-boy ce esti;

datele la care faci dumneata referire ii dau dreptate 100% Ioanei Ene. De ce *** ai mai solicitat dreptul la replica? Doar pentru a transforma ridicolul in penibil?
Vai de biata Romanie, ce creaturi au ajuns sa o reprezinte...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor