Traian Ungureanu catre Preda: Daca nu te mai simti reprezentat de partid, trebuie sa pleci!

Marti, 07 Mai 2013, ora 20:18
2802 citiri
Traian Ungureanu catre Preda: Daca nu te mai simti reprezentat de partid, trebuie sa pleci!

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu a declarat, marti, ca are un mesaj pentru Cristian Preda, care a creat "o imagine nemeritata" a partidului: "Daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci!".

"Cristi Preda vorbeste despre autosuspendare. Mi se pare o pozitie ambigua si lipsita de curaj. Pentru mine, in politica este simplu cand este vorba de optiuni curajoase: daca nu te mai simti reprezentat de un partid, atunci trebuie pur si simplu sa pleci. Acesta este mesajul meu pentru Cristi Preda", a spus Traian Ungureanu.

Cristian Preda: PDL nu functioneaza. Conducerea incalca statutul

Ungureanu a spus ca Preda "a demonstrat, pana acum, ca este o vedeta de blog", "ocupat mai degraba cu productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice".

"Cristi Preda a subliniat indelung importanta criteriului etic in politica. Daca este sa vorbim despre etica si onestitate fata de partidul in care a intrat, apare si problema productiei. Pana acum, Cristi Preda a demonstrat limpede ca poate deveni o vedeta de blog, dar asta inseamna ca el s-a ocupat mai degraba de productia de stiri si mai putin cu productia de idei politice", a spus Ungureanu.

Cristian Preda cere PDL sa nu-i mai "intretina narcisismul" lui Antonescu

El crede ca Preda, dupa ce a fost ales europarlamentar PDL, a avut pozitia unui jurnalist care comenteaza "de afara" partidul.

"Mi se pare de neinteles pozitia in care Cristi Preda s-a asezat imediat dupa ce a fost ales parlamentar european. Nu exista deosebiri notabile intre pozitia adoptata de Cristi Preda si pozitia unui jurnalist care comenteaza de afara. Pe drumul asta, Cristi Preda poate deveni principala forta de opozitie la PDL, iar asta il pune in situatia de a face servicii stangii, si nu dreptei", a adaugat Traian Ungureanu.

Traian Ungureanu crede ca Preda a creat o imagine "nemeritata" a PDL.

"Cristi Preda a creat pentru PDL o imagine nemeritata, mai ales ca a facut-o comentand ca editorialist, desi putea sa indrepte ce credea el ca trebuie indreptat in interiorul partidului in care a functionat ca prim-vicepresedinte", a opinat Traian Ungureanu.

Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marti, la RFI ca ia in considerare autosuspendarea din PDL, el spunand ca este "stupefiat" si "foarte nemultumit" de situatia din partid.

Preda critica intre altele faptul ca formatiunea nu are inca un Guvern din umbra. In plus, faptul ca lui Mihai Razvan Ungureanu nu i se va permite sa participe la cursa interna din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie este "o alegere strategica dezastruoasa", in opinia eurodeputatului.

Citeste si:
Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea: ”Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”
Irina Tănase, despre despărțirea de Liviu Dragnea: ”Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”
Legătura sentimentală dintre Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (28 de ani) traversează o perioadă de criză după ce fostul politician s-a simțit înșelat cu fostul iubit al...
Ministrul Muncii, atac la Cristian Ghinea: ”Este artizanul sărăciei pensionarilor din România”. Detalii despre majorările promise în 2022
Ministrul Muncii, atac la Cristian Ghinea: ”Este artizanul sărăciei pensionarilor din România”. Detalii despre majorările promise în 2022
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a dat asigurări duminică, 5 decembrie, că sunt bani pentru majorarea pensiilor și a alocațiilor în 2022. Precizarea a fost făcută după atacul...