Traian Ungureanu: Electoratul va pune PDL in lista de "favorite" si PSD la "delete"

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 22:59
1820 citiri
Traian Ungureanu: Electoratul va pune PDL in lista de "favorite" si PSD la "delete"

Eurodeputatul PDL Traian Razvan Ungureanu a declarat, vineri, tinerilor democrat-liberali reuniti la Scoala de vara de la Eforie Nord, ca alegatorii vor pune Partidul Democrat Liberal (PDL) la "favorite" pe retelele de socializare si asta pentru ca PDL, prin guvernarea exercitata, a pus Romania la "friend".

Facand referire la opinia ministrului Valerian Vreme, exprimata anterior tot la Scoala de vara a OT-PDL, referitoare la rolul mediului virtual la alegerile viitoare, europarlamentarul PDL a sutinut ca electoratul va prefera PDL.

"Cred ca in 2012 alegatorii ne vor pune la 'favorite' si asta pentru ca si noi am pus Romania la 'friend', iar PSD o sa fie pus de alegatori la 'delete' si asta este normal, pentru ca le-au dat prea mult romanilor 'reject'", a declarat Traian Razvan Ungureanu.

El a mai spus ca tinerii politicieni mostenesc o cultura politica si nu o construiesc.

"Trebuie sa ne gandim un pic, in primii 20 de ani am avut doua mosteniri, mostenirea Iliescu si mostenirea radicala Basescu, a experimentului Basescu pe care Romania nu-l mai astepta si in care Romania a intrat cu curaj, care a fost inspirat in mare parte de PDL. De aici inainte trebuie sa porneasca constructia noastra prin dumneavoastra, asta este cultura pe care trebuie sa o ducem mai departe. A fi de dreapta nu trebuie sa fie o rusine, trebuie sa fie o pasiune, acest partid a produs primul om de dreapta 100% al Romaniei si stiti la cine ma gandesc, e presedintele (...)", a fost mesajul lui Traian Ungureanu catre tinerii din PDL.

In debutul discursului lui Ungureanu, presedintele OT-PDL, Razvan Mustea, a precizat ca europarlamentarul PDL este cel care "a mosit sloganul Smart&Right" adoptat de Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

"Ne-a mers asa de bine ca am produs si pentru altii (un slogan - n.r.). Noi avem Smart & Right si PSD Inept & Left, care se poate traduce natang si stang'', a spus Traian Ungureanu, aplaudat de tinerii pedelisti.

In partea a doua a zilei de vineri, programul lucrarilor Scolii de vara de la Eforie Nord a fost perturbat de o pana de curent, incident remediat de o echipa a Electrica in decurs de 40 de minute. Cum primul la cuvant era ministrul Comunicatiilor Valerian Vreme, acesta a folosit "pauza" pentru o partida de sah cu un reprezentant al presei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Traian Ungureanu, #electorat PDL, #electorat PSD , #PDL