Cine este noul director al Transelectrica

Luni, 18 Februarie 2013, ora 13:46
4016 citiri
Cine este noul director al Transelectrica

Stefan Gheorghe a fost numit director general executiv al Transelectrica, dupa ce joi, 14 februarie, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a revocat pe Andrei-Gabriel Benghea-Malaies din functie.

Stefan Gheorghe a ocupat functia de director general al Hidroelectrica in perioada iunie 2012 - februarie 2013, iar in perioada 01.06-25.06.2012 a fost administrator provizoriu al Consiliului de Administratie CN Transelectrica SA, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, a ocupat diverse functii in cadrul RENEL, CONEL, ELECTRICA, FDFEE "Electrica Muntenia Sud" si CEZ Romania.

El este licentiat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti (1981), in anul 1994 a absolvit programul de doctorat al Universitatii "Politehnica", Facultatea de Energetica, Bucuresti obtinand titlul de Doctor in Electroenergetica, iar din anul 2004 detine un MBA la OPEN University Business School - UK.

"Imi doresc ca prin prezenta mea la conducerea companiei Transelectrica, pastrand excelenta tehnica si accentuand rolul Transelectrica de autoritate tehnica a Sistemului Energetic National, sa contribuim si la dezvoltarea cu succes a afacerii, in sensul cresterii valorii adaugate", a declarat noul director al companiei.

Stefan Gheorghe urmeaza sa detina acest post pana la ocuparea functiei de conducere in conditiile prevazute de OUG nr. 109/2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Transelectrica este una dintre societatile de stat la care urmeaza sa fie numit management privat, conform acordului incheiat cu Fondul Monetar International.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Stefan Gheorghe director Transelectrica, #conducere Transelectrica , #stiri Transelectrica