Fiica unei jucătoare celebre în România s-a transferat de la CSM București la Rămnicu Vâlcea

Marti, 02 Mai 2023, ora 21:22
3802 citiri
Fiica unei jucătoare celebre în România s-a transferat de la CSM București la Rămnicu Vâlcea
Alicia Gogîrlă

Alicia Gogîrlă, fiica celebrei jucătoare Simona Gogîrlă, va juca din vară la echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, marţi, clubul, pe pagina sa de Facebook.

Alicia Gogîrlă (20 ani) a semnat pe doi ani cu clubul vâlcean. Alicia, născută în Râmnicu Vâlcea pe 17 ianuarie 2003, joacă pe un post sensibil în handbalul românesc, cel de intermediar dreapta. Vine de la CSM Bucureşti, iar la nivel de senioare a mai activat la Corona Braşov. A fost componentă a naţionalelor de junioare şi tineret ale României.

''Mă bucur că voi face parte din această echipă minunată şi sunt sigură că vom avea rezultate foarte bune. Abia aştept meciurile de acasă, alături de fanii minunaţi, care ne susţin mereu. Mama mea a jucat pentru Oltchim, se poate spune că îi calc pe urme şi sper să am aceleaşi performanţe, şi de ce nu, chiar mai bune. Sunt fericită că vin din nou acasă, cred că la Vâlcea pot să devin jucătoarea care mi-am dorit mult să fiu. Vâlcea este casa mea'', a declarat Alicia Gogîrlă.

Simona Gogîrlă (48 ani) a jucat în două perioade la Oltchim Râmnicu Vâlcea, 1993-1997, respectiv 2001-2003. Ea a şi antrenat echipa HCM Râmnicu Vâlcea (actuala SCM), în sezonul 2013-2014.

Alicia Gogîrlă este al şaptelea transfer anunţat de SCM pentru sezonul viitor. Clubul vâlcean a mai semnat contracte cu extrema dreapta suedeză Nathalie Hagman (Neptunes de Nantes), cu centrul german Mia Zschoke (Storhamar), care poate juca şi ca inter stânga, cu interul dreapta german Julia Maidhof (Bietigheim), cu centrul Rebeca Necula (CSM Slatina), cu pivotul sloven Natasa Ljepoja (Krim Mercator Ljubljana) şi cu extrema stânga norvegiană Anniken Wollik (Romerike Ravens).

Daciana Hosu, Cristina Florica, Irina Glibko şi Asma Elghaoui şi-au prelungit contractele cu SCM Râmnicu Vâlcea. Portarul Daciana Hosu şi interul stânga ucrainean Irina Glibko au semnat până în 2024, iar extrema stânga Cristina Florica şi pivotul maghiar de origine tunisiană Asma Elghaoui şi-a prelungit înţelegerile până în 2025.

Mai multe jucătoare se vor despărţi de club, existând confirmări pentru Elin Hansson, Amalia Coman, Daria Bucur, Bobana Klikovac şi Raluca Băcăoanu.

CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM București a mai făcut un transfer de marcă. O marcatoare de calibru vine lângă Cristina Neagu
CSM Bucureşti a anunţat, luni, că o va avea din vară în lot pe Alina Grijseels, de la Metz, căpitanul şi unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut....
Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Pas greșit pentru CSM București înainte de sferturile Ligii Campionilor. Câte goluri a dat Cristina Neagu
Campioana CSM Bucureşti a remizat joi, pe teren propriu, cu formaţia Dunărea Brăila, scor 35-35 (19-15), în derby-ul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. Principalele marcatoare ale meciului...
#transfer, #CSM Bucuresti, #handbal, #Ramnicu Valcea , #stiri handbal