Un fotbalist roman face senzatie in Bundesliga: Toti antrenorii il stiu

Sambata, 03 Mai 2014, ora 11:40
4328 citiri
Un fotbalist roman face senzatie in Bundesliga: Toti antrenorii il stiu

Un fotbalist roman impresioneaza in prima liga germana, desi este folosit rareori in postura de titular.

Alex Maxim a avut un sezon foarte bun la VfB Stuttgart, contribuind din plin la salvarea de la retrogradare a "svabilor".

Marcel Raducanu, fostul mare international roman, crede ca Maxim ar putea "exploda" in viitorul apropiat.

"M-am suparat pe Huub Stevens ca nu l-a bagat pe Maxim in ultima perioada. Am zis ca poate nu l-a folosit pana acum pentru ca a avut meciuri dificile, vitale in vederea salvarii de la retrogradare. Dar acum Stuttgart e salvata si tot nu-l foloseste titular. Am impresia ca are ceva cu el. Alex e un mingicar, face niste driblinguri de nu stiu de unde le scoate, face spectacol de unul singur.

Toti antrenorii din Bundesliga stiu de ce este capabil Maxim si nu si-au schimbat parerea despre el, chiar daca a stat mai mult pe banca in 2014. E un jucator care a atras atentia tuturor tehnicienilor de aici. Are o imagine foarte buna in Germania. Si-ar gasi cu usurinta o alta echipa in Bundesliga.

Stuttgart trebuie sa se gindeasca serios ce va face cu Maxim in aceasta vara. Dintre toti jucatorii, Maxim este singurul pe care pot sa-l vanda si sa-si ia bani multi pe el. Stuttgart poate da lovitura cu el! E cel mai bun produs pe care ar putea sa-l vinda in aceasta vara. Pe oricine ar vinde Stuttgart, nu ar putea sa ia atit de multi bani ca pe el. Deci ori il vand si investesc in transferuri, ori il pastreaza si construiesc o echipa in jurul sau", a spus Raducanu in Fanatik.

Daca despre Maxim are numai cuvinte de lauda, Marcel Raducanu il pune la zid pe Vlad Chiriches dupa betia din iarna.

"Vai, Doamne cum arata! Era desfigurat. Nu poti sa te imbeti in halul ala. Poti sa bei acasa, sa vomiti acasa, dar sa nu te vada lumea si sa te mai si filmeze. El a pierdut foarte mult dupa acea betie. Englezii tin cont de astfel de iesiri. Probabil l-au si amendat pentru chestia aia.

Klopp (antrenorul Borussiei - n.red.) a venit special pentru el si Gardos la Bucuresti. Era dorit la Dortmund, toata lumea avea o impresie buna despre el pana la betie. Acum, Klopp si-a pierdut interesul dupa ce l-a vazut in starea aia. Va zic sigur! Putea prinde un transfer la Dortmund. Mai ales ca sunt sanse mari sa plece Hummels vara asta. Acum nu s-a mai auzit nimic despre Chiriches in Germania", mai spus Raducanu.

Alex Maxim si Vlad Chiriches sunt doi dintre jucatorii romani de mare perspectiva.

Despre mijlocasul lui Stuttgart se vorbeste ca ar putea ajunge chiar la Liverpool in aceasta vara, jocurile excelente din sezonul ce se va incheia in curand convingandu-i pe germani sa ii faca o oferta.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Chiriches transfer Borussia Dortmund, #Chiriches Borussia Dortmund, #Klopp Chiriches Borussia Dormund , #stiri transferuri