Transferuri-bomba in Liga I? Vezi aici ce mutari spectaculoase se prefigureaza

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 14 Mai 2010, ora 18:16
3278 citiri
Transferuri-bomba in Liga I? Vezi aici ce mutari spectaculoase se prefigureaza

Asa cum se intampla inainte de fiecare perioada de mercato, sefii cluburilor cu pretentii din Liga I se gandesc la transferuri-bomba, care se le asigure succesul in stagiunea urmatoare.

Daca pana acum cativa ani Bucurestiul era la putere si din acest punct de vedere, acum formatiile din provincie domina fotbalul romanesc si la capitolul transferuri spectaculoase.

Lider in Liga I si foarte probabil viitoare campioana natioanala, CFR Cluj se pregateste sa-si vanda "bijuteria" africana din atac. Lacina Traore are sanse mari sa evolueze pentru Coasta de Fildes la Campionatul Mondial si sa atraga si mai multe priviri din partea cluburilor puternice. Arsenal, Galatasaray sau Napoli s-au aratat deja interesate de "noul Adebayor" iar ardelenii isi freaca mainile de bucurie gandindu-se ca vor incasa o suma considerabila, de cel putin 6-7 milioane de euro.

Tot la capitolul "plecari" se inscrie si Yssouf Kone, dorit in Polonia, in timp ce la "acizitii" cea mai spectaculoasa mutare pare a fi pe banca tehnica, unde italianul Mandorlini va fi inlocuit de Loti Boloni sau Gica Hagi.

Vasliul lui Porumboiu pare ca si-a schimbat total tactica in ceea ce priveste transferurile, moldovenii urmand a se orienta in vara asupra fotbalistilor romani. Mihai Roman, Costin Lazar sau George Galamaz sunt nume rostite tot mai des la Vaslui, semn ca Lacatus va avea la dispozitie in sezonul viitor o echipa capabila sa se lupte cu succes pentru titlul de campioana.

Patronul Timisoarei, Marian Iancu, l-a reconfirmat in functia de antrenor pe Nelutu Sabau, insa va "umbla" serios la lotul de jucatori. Banatenii sunt foarte interesati de achizitionarea brazilianului Junior Moraes, de la Bistrita, dar si de dinamovistii Ianis Zicu, Adrian Cristea sau Liviu Ganea.

Unirea Urziceni a facut un nou sezon spectaculos, insa si acum investitiile se lasa asteptate, ialomitenii pregatindu-se pentru un adevarat exod. Capitanul Galamaz va pleca sigur, el terminandu-si contractul la finalul acestui sezon, in timp ce Brandan, Bilasco sau Bruno Fernandes au sanse mari sa "prinda" echipe cu nume din strainatate, Bundesliga fiind cea mai vehiculata varianta.

"Trio-ul bucurestean" Steaua-Dinamo-Rapid a pierdut de mult trenul investitiilor, patronii din Capitala limitandu-se la a petici cat de cat loturile. Asa cum ne-a obisnuit, Gigi Becali anunta din nou mutari senzationale, cap de lista fiind Victor Piturca, insa ramane de vazut daca va avea si banii necesari pentru a finanta reformarea echipei.

La Dinamo se pune accentul pe vanzari, Alexe, cei doi Cristea sau Zicu urmand a "produce" bugetul pentru sezonul urmator, conducerea incercand sa "schimbe liniile" din mers, in "Groapa" urmand a reveni fotbalistii tineri imprumutati in acest sezon in frunte cu Liviu Ganea si Georgian Paun.

Ultima, dar nu cea din urma dintre echipele cu pretentii, Rapidul traieste intr-o continua stare de incertitudine. Giulestenii nu stiu daca Andone va ramane la echipa sau cati dintre actualii fotbalisti vor fi prezenti la reunirea lotului dupa vacanta de vara. Totul depinde de buzunarul lui George Copos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
#transferuri Liga I, #transferuri CFR Cluj, #transferuri Timisoara 2010, #transferuri Steaua 2010 , #transferuri liga 1