Consiliul Concurentei: Licitatii trucate la TRANSGAZ. Prejudiciu de 8 milioane de euro

07 Iulie 2014 - Consiliul Concurentei: Licitatii trucate la TRANSGAZ. Prejudiciu de 8 milioane de euro

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii la sediile a 13 companii participante la unele proceduri de achizitie publica organizate de S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. MEDIAS in anul 2011, pentru atribuirea unor contracte de racorduri de gaze naturale si lucrari de modernizare si intretinere a instalatiilor aferente.

Inspectiile inopinate au avut loc in cadrul investigatiei, declansate de Consiliul Concurentei, privind o posibila intelegere intre intreprinderi de a participa cu oferte trucate, la

250.000 de euro - salariul pe sapte luni al directorului Transgaz. Petru Vaduva: "Nu mi se pare mult"

02 Mai 2014 - 250.000 de euro - salariul pe sapte luni al directorului Transgaz. Petru Vaduva: "Nu mi se pare mult"

Seful Transgaz, Ion Petru Vaduva, a castigat circa 35.000 de euro pe luna in anul 2013, in special datorita bonusurilor generoase stabilite de Consiliul de Administratie al companiei de stat.

Conducerea Transgaz, compania de stat care detine monopolul trasportului de gaze naturale, a incasat in numai o jumatate de an din 2013 peste doua milioane de lei, aproape 50% din suma revenind directorului general, Petru Vaduva. Datele apar intr-un raport al "comitetului de nominalizare si remunerare"

Transgaz - jucator regional, cu ajutorul fondurilor europene

26 August 2013 - Transgaz - jucator regional, cu ajutorul fondurilor europene

Interconectarile cu tarile vecine, transportul gazelor de sist si a celor din Marea Neagra, obiectivele principale in urmatorii patru ani
Actionarii Transgaz sunt convocati, pe 23 septembrie, intr-o Adunare Ordinara pentru aprobarea planului de administrare a companiei pentru perioada 2013-2014, elaborat de managerii profesionisti, numiti in baza ordonantei privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Planul de Administrare este centrat, pe langa eficientizarea companiei si

Oferta Transgaz, gata pana la sfarsitul lunii aprilie

21 Ianuarie 2013 - Oferta Transgaz, gata pana la sfarsitul lunii aprilie

Vanzarea pe bursa a unui pachet de 15% din actiunile transportatorului national de gaze, Transgaz SA, va avea loc pana la finele lunii aprilie, estimeaza directorul general al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Gabriel Dumitrascu.

Domnia sa ne-a declarat ca, pana la finalul lunii februarie, vor fi integrate in prospect si rezultatele financiare auditate realizate de companie in 2012. Seful OPSPI a adaugat ca, in perioada urmatoare, va fi stabilit cu

Daniel Chitoiu: Transgaz trebuie sa aiba lichiditati

20 Noiembrie 2012 - Daniel Chitoiu: Transgaz trebuie sa aiba lichiditati

Listarea unui pachet de 15% din actiunile operatorului national de transport al gazelor naturale, Transgaz, se va realiza prin majorare de capital, a declarat ministrul economiei Daniel Chitoiu, intr-un interviu acordat Hotnews.

Metoda va asigura atragerea de lichiditati si este agreata de FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana, a mai precizat ministrul.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) a decis, in ultima sedinta din 27 septembrie, sa nu se mai vanda pachetul de 15% din