Copil român, aruncat în fața trenului de doi adolescenți, în Italia. Mama băiatului: ”Parcă trăiesc un coșmar”

Vineri, 27 Ianuarie 2023, ora 12:20
10298 citiri
Copil român, aruncat în fața trenului de doi adolescenți, în Italia. Mama băiatului: ”Parcă trăiesc un coșmar”
Copil aruncat în fața unui tren în Italia FOTO Unsplash

Un copil român stabilit în Italia alături de părinți a fost aruncat în fața unui tren în mișcare de doi adolescenți, totul pornind de la o serie de mesaje trimise unei fete.

Agresorii, în vârstă de 14, respectiv 15 ani, l-au bătut, iar apoi l-au împins în fața unui tren în gara din Seregno. Unul dintre cei doi era nervos pe român fiindcă schimbase mesaje cu fosta lui iubită. De asemenea, mama acestuia a declarat că fiul ei primea deja mesaje de amenințare de câteva zile, potrivit Informazione.

”Fiul meu de 14 ani aproape că a murit pentru o fetiță. Am crezut că mor când mi-au spus că a fost împins în fața unui tren în mișcare. Parcă trăiesc un coșmar…”, a declarat femeia pentru sursa citată.

Deși nu a murit, a ajuns la spital în stare gravă. Aruncat în fața trenului, copilul s-a izbit de un vagon, apoi a căzut în spațiul dintre roți și peron. El a fost luat de medici în stare de șoc și acoperit de sânge.

A ajuns la spitalul San Gerardo din Monza plin de răni, inclusiv la cap. Pentru câteva ore a avut pierderi de memorie și nu-și amintea mai nimic. Deocamdată nu poate să meargă și medicii estimează că va fi internat două luni.

Adolescenții care au comis fapta sunt acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie și au ajuns într-un centru de detenție.

#tren, #Italia, #copil , #stiri internationale