Cum arată vagonul de dormit pe trenul privat între Arad și București: baie cu duș în compartimentele cu două paturi. "Am fost serviți și cu o cafea, plus sandvici" VIDEO

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 21:27
14325 citiri
Cum arată vagonul de dormit pe trenul privat între Arad și București: baie cu duș în compartimentele cu două paturi. "Am fost serviți și cu o cafea, plus sandvici" VIDEO
Trenul privat FOTO / captură video Timișoara Știri

Imagini cu vagonul de dormit al unui tren privat care circulă pe relația Timișoara-Arad au fost publicate pe rețelele sociale.

Fiecare compartiment de dormit are propria sa baie cu duș și uscător de mâini, surprinzător de curată, după cum se poate vedea din cele două minute de înregistrare video realizată de jurnaliștii de la Timișoara Știri.

Compartimentele au propriul reglaj de temperatură, lumină și de sonor al radioului.

Călătorii primesc apă de băut și un sandvici.

Reacțiile pozitive ale pasagerilor se văd și din comentariile filmulețului postat pe Facebook:

”Am circulat pe ruta Arad-Mangalia, am fost serviți și cu o cafea plus sanvici....și chiar nu ai ce comenta. FELICITĂRI pentru tot ce faceți și ați făcut”

”Foarte îngrijit, dar sperăm ca cei care călătoresc sa aibă bunul simt să păstreze curățenia și igiena”.

”Dacă controlorii sunt atenți cu călătorii se poate menține așa curat și toate la locul lor. nu știu decât de civilizați sunt românii noștri să respecte acest frumos confort nici urmă de țigară nu aș permite și controlați la maxim. felicitări”

”Condiții ok, curățenie, impresie de nou, dar pe timp de iarnă, între orele 01:30 - 05 nu s-a dat căldură. De obicei este aer condiționat, dar nu a mers pe încălzire în intervalul respectiv”.

”Felicitări, superb, am fost de multe ori până la Mangalia și retur Timișoara. E de nota 10...Deci se poate”.

#tren, #vagon dormit, #vagon tren, #tren privat, #Timisoara, #Arad , #tren