Vacanțe exotice în Bali, Singapore și Republica Dominicană, cumpărate din subvenția primită de PSD. Mircea Drăghici și-a dus cu el toată familia și vecinii

Autor: N.G.
Duminica, 24 Iulie 2022, ora 22:00
3957 citiri
Vacanțe exotice în Bali, Singapore și Republica Dominicană, cumpărate din subvenția primită de PSD. Mircea Drăghici și-a dus cu el toată familia și vecinii
Mircea Drăghici a fost de acord cu o pedeapsă de 6 ani de închisoare

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, a recunoscut că a cheltuit ilegal peste 700.000 de lei, din banii primiți de PSD subvenție de la stat și din alt cont al partidului.

Acesta a fost pe banii partidului în vacanțe exotice în Bali, Singapore, Emirate, Republica Dominicană sau Cipru, cu întreagă familie: fiicele, soția, chiar și fosta soție, frații, surorile, cumnații și chiar vecinii, potrivit Știrilor TVR.

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, a petrecut revelionul 2017-2018 în Republica Dominicană. A fost în vacanță cu soția și prietenii, notează procurorii în documentele din dosarul de la Tribunalul București. La hotelul de 5 stele unde grupul a fost cazat într-o camera dublă pentru un sejur de 8 nopți, așa cum a avut Mircea Drăghici, care costă între 7.000 și 13.000 de euro.

Fostul trezorier al social democraților a achitat factura de peste 200.000 de lei cu bani din contul de subvenție alocată de stat pentru PSD și din alt cont al partidului. Tot pe banii partidului și-a trimis fetele și fosta soție, în vacanță de Revelion în Singapore și Bali.

În aprilie 2018, Mircea Drăghici a fost în vacanță în Cipru cu fiicele, soția, frații, cumnații, soacra și vecinii. Acesta a achitat 130.629,31 de lei din care 53.675,34 din contul de subvenție de la stat".

În august 2018, Mircea Drăghici a fost la un hotel din Tenerife și a cheltuit din banii PSD aproape 6.000 de euro doar la SPA, restaurant și beach club, după cum reiese din dosarul întocmit de procurorii DNA, potrivit sursei citate.

Fostul trezorier a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției și a acceptat o pedeapsă de 6 ani de detenție. El este deja în penitenciar fiind condamnat la 5 ani de închisoare într-un dosar similar.

#trezorier, #PSD, #draghici, #vacante, #exotice, #bani, #subventie partide , #DNA