Ce mesaj i-a transmis Donald Trump cântăreței Taylor Swift

Luni, 12 Februarie 2024, ora 01:20
4588 citiri
Ce mesaj i-a transmis Donald Trump cântăreței Taylor Swift
FOTO Twiter/Donald Trump

Într-o postare pe reţelele sociale, fostul preşedinte i-a adresat o rugăminte vedetei pop, care este de aşteptat să fie prezentă în prim-plan la televizor în timpul meciului în care joacă prietenul ei, fundaşul lui Kansas City Chiefs Travis Kelce.

Trump şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift, numind o eventuală susţinere a lui Biden "neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani".

"Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată", a scris Trump pe reţeaua sa Truth Social, făcând referire la legislaţia pe care a semnat-o în 2018 menită să modernizeze legile privind drepturile de autor.

"Nu are cum să îl susţină pe Coruptul Joe Biden, cel mai rău şi mai corupt preşedinte din istoria ţării noastre, şi să fie neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani. În afară de asta, îmi place de prietenul ei, Travis, chiar dacă este liberal şi probabil că nu mă suportă!"

La sfârşitul lunii trecute, The New York Times a publicat un articol potrivit căruia campania lui Biden ar curta sprijinul lui Taylor Swift, ceea ce a alimentat un lanţ de teorii ale conspiraţiei, inclusiv una potrivit căreia postsezonul NFL a fost aranjat pentru a-i favoriza pe Chiefs, astfel încât Swift să-i poată oferi sprijinul în faţa unei audienţe masive de televiziune la meci.

Swift l-a susţinut pe Biden în detrimentul lui Trump în 2020, dar nu a dat niciun indiciu că va interveni din nou în campanie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul cutremurător transmis de fiica lui Dinu Săraru înainte de moartea tatălui ei
Mesajul cutremurător transmis de fiica lui Dinu Săraru înainte de moartea tatălui ei
Scriitorul Dinu Săraru a încetat din viață sâmbătă, 2 martie, la 92 de ani. Dinu Săraru a fost o personalitate importantă și cunoscută pentru cultura românească. Cu două zile...
Oana Roman, după înmormântarea mamei Mioara: ”Eu cred că nu e creștinește...”
Oana Roman, după înmormântarea mamei Mioara: ”Eu cred că nu e creștinește...”
Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață vineri, 23 februarie, la căminul de bătrâni de la Snagov, acolo unde locuia de câteva luni, iar înmormântarea a avut loc...
#Trump, #mesaj, #Taylor Swift, #cantareata, #Superbowl, #sustinere , #stiri internationale