Tudor Chirilă, despre relația cu băieții săi: ”Când ai copii, suferi că nu mai ai timp pentru tine”

Luni, 04 Iulie 2022, ora 15:33
7154 citiri
Tudor Chirilă, despre relația cu băieții săi: ”Când ai copii, suferi că nu mai ai timp pentru tine”
Artistul Tudor Chirilă FOTO Facebook/ Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a dezvăluit într-un interviu ce relație are cu cei doi copii ai săi, artistul fiind de obicei reținut în privința detaliilor despre viața sa personală.

Tudor Chirilă are doi băieți împreună cu partenera sa de viață, Iulia Mâzgan. Cei doi copii îl roagă adesea să petreacă mai mult timp alături de ei, artistul fiind adesea plecat în turnee sau la repetiții. Cu toate acestea, Chirilă le-a explicat că iubește ceea ce face și i-a îndemnat să îi calce pe urme, potrivit Spectacola.ro.

„Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul”, a spus artistul pentru sursa citată.

Chirilă a mai povestit că, atunci când ai copii, nu mai ai timp pentru tine.

”Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă „Da de ce stai așa de mult?” Le zic că îmi place. „Da, dar vrem să fii mai devreme acasă”, „Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place”, ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac.

Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc „Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata.” Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil”, a mai spus Tudor Chirilă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
Postul Paștelui este cel mai aprig și mai lung de peste an. Puțini știu însă că postul nu este pentru toată lumea, iar anumite persoane nu trebuie să țină post deoarece le poate face...
Zeci de persoane au fost ucise, printre care mai mulți copii, după un atac asupra taberei de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza
Zeci de persoane au fost ucise, printre care mai mulți copii, după un atac asupra taberei de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza
Cel puţin 13 persoane au fost ucise, inclusiv şapte copii, şi peste 25 au fost rănite după ce un atac a vizat marţi tabăra de refugiaţi Al-Maghazi, din centrul Gaza, potrivit oficialilor...
#Tudor Chirila, #copii, #relatie, #copii tudor chirila , #stiri vedete