Chiuariu despre MCV: Ne-au mai lipit o hartie pe frunte, e un raport aproape inutil!

Miercuri, 30 Ianuarie 2013, ora 16:04
1916 citiri
Chiuariu despre MCV: Ne-au mai lipit o hartie pe frunte, e un raport aproape inutil!
Foto: juridice.ro

Raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana este "aproape inutil" si aduce in discutie teme care nu au nici o legatura cu justitia, precum atacurile de intimidare si hartuire prin mass-media, a declarat fostul ministru liberal al Justitiei Tudor Chiuariu. El denunta tonul "apocaliptic" de dinaintea raportului.

Pentru Tudor Chiuariu, "raportul nu justifica tonul apocaliptic si isteria pe care a provocat-o, inainte de a fi cunoscut continutul sau".

"Nu e nici cel mai dur raport, nu e in nici un fel, e un raport cu aspecte pozitive si aspecte negative. Poate e mai putin tehnic decat altele, continua linia raportului de asta vara, care de asemenea a adoptat o parte politica, care nu are ce cauta in acest Mecanism de Cooperare si Verificare", a spus senatorul PNL, la RFI Romania.

Raport pe Justitie: Incompatibilii sa demisioneze, procurorii alesi cu avizul CSM

Fostul ministru liberal al Justitiei declara ca "tipul asta de Mecanism si rapoartele aferente lui tind sa devina o poveste fara sfarsit".

"Vom descoperi noi si noi subiecte, care au foarte putina legatura sau deloc cu justitia, pentru care vom fi blamati public, de oameni care in general nu stiu ce se petrece in Romania, n-au simtul necesar pentru a aprecia realitatile din Romania si ne mai lipesc cate o hartie din asta pe frunte si noi stam si ne uitam cum cineva intr-un fel isi bate joc de noi, practic!", a mai spus fostul ministru al Justitiei, care a adaugat ca "e un raport aproape inutil".

Raportul pe Justitie: Ce reactii au politicienii romanilor (Video)

Comisia Europeana a primit plangeri de la reprezentanti ai Curtii Constitutionale, Consiliului Superior al Magistraturii si Inaltei Curti de Casatie si Justitie printre altele in legatura cu atacuri de intimidare si hartuire prin media, a spus miercuri purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray.

Citeste mai multe despre Chiuariu despre MCV: Ne-au mai lipit o hartie pe frunte, e un raport aproape inutil!, pe RFI Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tudor Chiuariu raport MCV, #Tudor Chiuariu raport Justitie, #raport MCV justitie Romania , #ministrul Justitiei