Chiuariu, despre "birocratia judiciara" din jurul CSM si defectele sistemului judiciar

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 16:02

   

Chiuariu, despre "birocratia judiciara" din jurul CSM si defectele sistemului judiciar
Presedintele comisiei juridice din Senat, liberalul Tudor Chiuariu, a declarat joi ca in jurul Consiliului Superior al Magistraturii s-a creat o "birocratie judiciara" si au aparut "demagogi ai Justitiei".

"Avem o birocratie judiciara, care se creeaza in jurul CSM, avem demagogi ai Justitiei, carora a inceput sa le placa sa stea pe la televizor si prin presa in loc sa se ocupe de cum putem sa facem o Justitie mai buna pentru cetatenii Romaniei", a declarat senatorul PNL, potrivit agentiei Mediafax, citata de Realitatea Tv.

In opinia lui Chiuariu, sistemul judiciar a avut, in utimii ani, aceleasi defecte pe care le-a avut si sistemul politic.

"Ar trebui sa revenim la scopul fundamental al sistemului de Justitie. Discutam prea mult de persoane. Din pacate sistemul judiciar a devenit, mai ales in ultmii ani, atins de aceleasi defecte ca si sistemul politic", a mai afirmat presedintele comisiei juridice din Senat.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 184 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Florin2
rank 5
Mafiotului Obraznic, pupilui lui Fenechiu
i s-a oprit osul CSM in gat. Sa speram ca acolo ii va ramane si va plati pana la urma potlogariile din timpul mandatului lui de ministru.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor