Chiuariu: PD-L, partidul primarilor arestati pentru spaga

Vineri, 06 Iunie 2008, ora 14:10
2220 citiri
Chiuariu: PD-L, partidul primarilor arestati pentru spaga

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, il acuza pe primarul Capitalei, Adrian Videanu, de afaceri ilegale si ataca PD-L, pe care il numeste "partidul primarilor arestati pentru retrocedari pe spaga".

"Adriean Videanu e cel mai putin indreptatit sa vorbeasca de mafia terenurilor, vezi relatarile din presa acestei saptamani privind hotararile pe care primarul Videanu le-a luat in favoarea omului de afaceri Videanu, la nodul Razoare - 13 Septembrie", a declarat Tudor Chiurariu, despre actualul edil al Capitalei.

Fostul ministru al Justitiei sustine ca Videanu este adevaratul "mafiot" in afacerile cu terenuri. Mai mult, Chiurariu ataca intreg Partidul Democrat-Liberal, indemnandu-i pe bucuresteni "sa nu voteze cu colegii lui Videanu", referindu-se in primul rand la Vasile Blaga.

"Daca dl Videanu mai face doua conferinte in care pronunta cuvintele "mafie" si "terenuri", alegatorii isi vor aminti de ce trebuie sa voteze impotriva colegilor dlui Videanu in turul al doilea, la Primaria Generala si la primariile de sector: pentru ca PD-L e partidul primarilor arestati pentru retrocedari pe spaga", acuza Chiurariu.

Tudor Chiurariu a lansat atacuri la adresa tuturor liberal-democratilor, pe care ii acuza de dare de mita in campania electorala.

"Vedem cum functioneaza solidaritatea mitei electorale in PD-L, cu dl Flutur care impartea bani la Suceava, cu dl Carlan care dadea televizoare la Iasi, cu dl Lisinschi care promitea excursii in Grecia la Galati", a mai spus fostul ministru al Justitiei.

Chiurariu a tinut sa faca un apel la autoritati sa rezolve dosarele in care liderii PD-L sunt acuzati de dare de mita electorala.

"Nu vom avea niciodata un proces electoral corect in Romania, daca aceia care fura voturi scapa mereu nepedepsiti", a incheiat Tudor Chiurariu.

Citește și:
Cum au mituit-o frații Ioan și Victor Becali, cu sute de mii de euro, pe judecătoarea care era amanta lui Cristi Borcea
Cum au mituit-o frații Ioan și Victor Becali, cu sute de mii de euro, pe judecătoarea care era amanta lui Cristi Borcea
Geanina Terceanu este fosta judecătoare, care în aprilie 2012, i-a achitat pe toți cei opt inculpați din „Dosarul Transferurilor”, motivând că ”în temeiul dispozițiilor art. 10 lit. a...
Alți doi medici acuzați de luare de mită în dosarul stimulatoarelor cardiace extrase din cadavre
Alți doi medici acuzați de luare de mită în dosarul stimulatoarelor cardiace extrase din cadavre
Parchetul General a anunţat joi că a dispus plasarea sub control judiciar, pe o durată de 60 de zile, a doi medici rezidenţi de la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi acuzaţi de luare de mită,...
#Adriean Videanu, #Tudor Chiurariu, #acuza, #PDL, #electoral, #mita, #frauda , #stiri Tudor Chiuariu