Astarastoae, despre demiterea lui Ciuhodaru: As fi ipocrit sa spun ca ma deranjeaza

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 15:52
1361 citiri
Astarastoae, despre demiterea lui Ciuhodaru: As fi ipocrit sa spun ca ma deranjeaza

Presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoae, a comentat eliberarea din functie a lui Tudor Ciuhodaru spunand ca Ministerul Sanatatii nu lucreaza in prezent la legi privind etnobotanicele si consumul exagerat de alcool.

"Nu pot spune ca ma deranjeaza eliberarea din functie a domnului Ciuhodaru, as fi ipocrit sa spun asta. Nu vad cu ce ar fi putut ajuta parlamentarul Ciuhodaru", a mai spus Astarastaoe, adaugand ca ii acorda incredere lui Ladislau Ritli in privinta deciziilor luate.

Seful Colegiului Medicilor a spus si ca are informatii sigure potrivit carora seful Directiei de Sanatate Publica Iasi, Vasile Cepoi, nu a ajuns secretar de stat la propunerea lui Ciuhodaru. "Altfel, decizia de numire a domnului Cepoi este una foarte buna", a conchis Astarastaoe.

Ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, a semnat joi eliberarea medicului Tudor Ciuhodaru din functia de consilier onorific, la doar doua zile de la numirea venita imediat dupa demisia lui Raed Arafat din functia de subsecretar de stat.

Ciuhodaru, demis de la Ministerul Sanatatii la doua zile dupa numire

Se pare ca ministrul Sanatatii, Ladislau Ritli, a fost nemultumit de faptul ca Ciuhodaru a fost numit consilier pe probleme ale sistemului sanitar de urgenta fara ca el sa fie consultat.

Marton Arpad, deputat UDMR, a comentat demiterea lui Ciuhodaru, subliniind ca numirea consilierilor se face de catre ministrul Sanatatii, si nu de catre premierul Emil Boc sau de presedintele Traian Basescu.

Ciuhodaru, demis dupa doua zile: Unii sunt rapizi, rezolva situatiile de urgenta

Ciuhodaru a fost desemnat consilier onorific in Ministerul Sanatatii marti, dupa ce subsecretarul de stat Raed Arafat si-a dat demisia, anuntand ca nu este de acord cu modul in care noua Lege a Sanatatii afecteaza sistemul de urgenta.

Raed Arafat il critica, recent, pe Tudor Ciuhodaru, numit in locul sau la Ministerul Sanatatii, sustinand ca acesta "a distrus SMURD Iasi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Vasile Astarastoae, #Astarastoae Ciuhodaru, #Astarastoae etnobotanice , #Ministerul Sanatatii