Ciuhodaru ii critica pe politicienii care merg la moaste: Sa facem o minune si sa-i trimitem acasa

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 17:38
2738 citiri
Ciuhodaru ii critica pe politicienii care merg la moaste: Sa facem o minune si sa-i trimitem acasa
Foto: Libertatea

Deputatul independent Tudor Ciuhodaru critica atitudinea colegilor de guvernare care au mers in pelerinaj la Iasi, la moastele Sfintei Parascheva.

Intr-o postare pe blogul personal, medicul parlamentar scrie ca "mersul la moaste provoaca revelatii guvernantilor" si ca "dupa pelerinaj si rugaciune vicepremierul primeste sansa sau nesansa sa inteleaga mai multe din ce se intampla in tara".

"Oare a inteles ca, la mai bine de un an de la preluarea puterii, Iasiului nu i s-a dat nici macar un leu pentru vesnica utopie numita spital regional si nici pentru autostrada Iasi-Targu Mures si, evident, nici pentru aeroport?

Oare a inteles cat de greu traiesc romanii in Iasiul iubit de USL? Cu trei ministri in guvernul Romaniei - ai sanatatii, transporturilor si economiei-, Iasiul a fost sters de pe harta USL. Trei, Doamne... Si toti trei au probleme cu justitia in guvernul clamat drept 'cel mai cinstit din istorie'", a scris Tudor Ciuhodaru.

Acesta sustine ca este revoltat, ca platitor de taxe si impozite, de faptul ca "cel mai numeros grup parlamentar al puterii" nu a impus inca nicio lege care sa vina in sprijinul iesenilor.

"Minunile promise in campania electorala au durat trei zile dupa votul din decembrie 2012. Ne-am convins cu totii ca ecumenismul electoral al guvernantilor nu a facut si nu va face niciun bine Iasiului, in ciuda promisiunilor de dragoste eterna.

Daca nu vrem sa auzim iar in 2016 aceleasi promisiuni din gura acelorasi oameni ce ne conduc de un deceniu, este nevoie sa facem impreuna o minune si sa-i trimitem acasa, pentru a ne putea lua si orasul si tara inapoi", a mai scris deputatul de Iasi.

Prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu vor participa luni la Liturghia de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, cu ocazia Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva. Anuntul a fost facut, joi, de primarul iesean Gheorghe Nichita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Tudor Ciuhodaru politica moaste, #deputat Ciuhodaru pelerinaj guvernanti, #Ciuhodaru blog moaste politica , #stiri Tudor Ciuhodaru
Comentarii