Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Tudor Ciuhodaru s-a inscris vineri in UNPR

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 12:09
1792 citiri
Tudor Ciuhodaru s-a inscris vineri in UNPR
Foto: Arhiva

Deputatul Tudor Ciuhodaru, recent exclus din Partidul Conservator, s-a inscris vineri in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Tudor Ciuhodaru a precizat la B1 Tv ca este o certitudine faptul ca se va alatura celor care indeplinesc promisiunile pe care le fac.

"Astazi (vineri n.red.) am primit un telefon de la sora unui pacient accidentat de un tren. Pacientul a fost plimbat 14 ore intre spitalele din Iasi. Femeia mi-a cerut sa nu renunt la ideea de a face pentru ieseni un spital de urgenta corespunzator. Pentru mine acest lucru este foarte important. De aceea vreau sa fiu in echipa (n.r. UNPR) celor care dovedesc seriozitate pentru proiectele din Iasi. Este o certitudine ca ma voi alatura celor care dovedesc seriozitate in ceea ce promit", a declarat deputatul.

Ciuhodaru a precizat ca e omul care face politica pe proiecte, anuntand in acelasi timp ca a primit promisiune de la premierul Emil Boc ca, in scurt timp, se va deschide la Iasi un spital de urgenta.

"Sunt omul care face politica pe proiecte, pe lucruri concrete, iar in momentul in care l-am sunat pe ministrul Apararii, in momentul in care am sprijinul premierului voi fi in tabara celor care dovedesc seriozitate in proiectele pentru Iasi. Exista certitudini ca se va infiinta un Spital de Urgenta, in Copou. In urma discutiilor pe care le-am avut si cu ministrul Sanatatii si cu premierul acest spital va fi deschis cat de curand", a mai spus acesta.

Cat despre excluderea din PC, Tudor Ciuhodaru a spus ca Daniel Constantin ramane pentru el un prieten.

"Pentru mine Daniel Constantin ramane un prieten, ramane un om pe care il pretuiesc si caruia ii doresc un viitor politic luminos si sper sa nu fie sufocat de catre cei din jur", a precizat deputatul.

Tot vineri, vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, Gheorghe

Roman, s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Gheorghe Roman a detinut functia de presedinte executiv al organizatiei de Ilfov a PSD.

UNPR mai anunta ca doi primari PSD din judetul Prahova au anuntat ca vor candida din partea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei la alegerile din 2012.

Primarul din Stefesti, Sorin Vasile Tabaras, si primarul din Bertea, Ion Petcu, si-au exprimat dorinta de a candida pentru un nou mandat alaturi de echipa care promoveaza proiecte dedicate romanilor, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Tudor Ciuhodaru inscriere UNPR, #Ciuhodaru exclus Partidul Conservator , #stiri Tudor Ciuhodaru