Tudor Ciuhodaru neaga ca ar vrea sa revina in PC

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 08:43
1826 citiri
Tudor Ciuhodaru neaga ca ar vrea sa revina in PC

Liderul filialei iesene a Partidului Conservator (PC), Vasile Salaru, sustine ca deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru incearca sa revina in PC, dupa ce a plecat din acest partid in septembrie 2011, Ciuhodaru replicand ca "nu bate la usa nimanui".

Seful conservatorilor ieseni, Vasile Salaru, a declarat, sambata, ca deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru, care a plecat anul trecut din PC, a avut unele discutii la nivel central cu liderii partidului, pentru a reveni in randurile acestei formatiuni politice.

"Ciuhodaru incearca sa revina in PC. Mi-a spus-o presedintele partidului. Ar trebui ca Tudor Ciuhodaru sa se fi schimbat foarte mult, ca sa-l primim. Cand a plecat de la noi, eu unul m-am simtit tradat. Daca imi dovedeste ca a inteles unele lucruri, este ok. Daca nu intelege ca si noi am facut eforturi pentru el, atunci imi pare rau, usile raman inchise", a afirmat Vasile Salaru.

Liderul PC Iasi a spus ca Tudor Ciuhodaru ar putea reveni in PC doar in anumite conditii.

"Daca spune ca a gresit, ramane sa discutam. In orice caz, trebuie sa prezinte niste garantii", a adaugat liderul PC Iasi.

La randul sau, deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru a spus ca "nu bate la usa nimanui".

"Eu nu bat la usa nimanui. Insa apreciez faptul ca partidele se bat pentru mine", a afirmat Tudor Ciuhodaru.

La alegerile din 2008, Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD, insa la scurt timp a demisionat din acest partid, acuzand unele neintelegeri cu seful social-democratilor ieseni Gheorghe Nichita. O perioada, Ciuhodaru a activat ca independent, apoi s-a inscris in UNPR.

Dupa alte cateva luni, el a trecut la conservatori, iar in septembrie 2011 a demisionat din PC si s-a inscris in UNPR, unde activeaza si in prezent.

Ciuhodaru este sustinut de UNPR pentru a candida la Primaria Iasi, in tandem cu Constantin Simirad, actualul presedinte al Consiliului Judetean, care din aceasta luna a devenit membru UNPR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tudor Ciuhodaru PC UNPR, #Ciuhodaru revine PC , #UNPR