Ziare.com
Home > Personalitati > Tudor Serban
Tudor Serban
Tudor Serban: Raman consilierul lui Adriean Videanu, dar nu cred ca pentru mult timp

Luni, 19 Iulie 2010, ora 13:16

Tudor Serban: Raman consilierul lui Adriean Videanu, dar nu cred ca pentru mult timp

Tudor Serban / stiri Tudor Serban

Fostul secretar de stat din Ministerul Economiei, Tudor Serban, eliberat din functie saptamana trecuta, in urma restructurarii decise de Guvern, a declarat luni, pentru Agentia NewsIn, ca va ramane in cadrul ministerului ca si consilier al ministrului Adriean Videanu, "dar nu pentru mult timp". "Voi ramane consilier al ministrului Adriean Videanu, dar nu cred ca pentru mult timp. Daca nu am fost bun pentru functia de secretar de stat, nu vad de ce as fi mai bun ca si consilier. Oricum, sunt si alte lucruri pe care le pot face in afara de asta", a declarat Tudor Serban. Guvernul a renuntat la 18 secretari si subsecretari de stat, in urma restructurarii aprobate de Executiv in 14 iulie. Astfel, la Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri au fost eliberati din functie secretarul de stat pentru energie si resurse minerale Tudor Serban, secretarul de stat pentru comert exterior Maria Parcalabescu si cel pentru ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Tudor Serban, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Tudor Serban
Tudor Serban
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Tudor Serban, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor