Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Tudorel Toader / stiri Tudorel Toader
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui Toader a expirat în urmă cu o lună fiind înlocuit de actualul ministru de Externe Bogdan Aurescu, conform Europa Liberă, care citează site-ul ...
Diploma scrisă în rusă cu care se laudă Tudorel Toader pe Facebook: "Sunt onorat pentru primirea distincţiei academice"
Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 20:32 - Diploma scrisă în rusă cu care se laudă Tudorel Toader pe Facebook: "Sunt onorat pentru primirea distincţiei academice"
Tudorel Toader / stiri Tudorel Toader
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader și-a postat pe Facebook diploma aferentă celui mai recent titlu de doctor Honoris Causa din CV. În prezent rector al Universității "Al. I. Cuza"...
Tudorel Toader dă lămuriri despre relația cu fostul judecător Cristian Danileț: ”L-am întâlnit o singură dată, la baza pârtiei de schi, am avut o scurtă discuţie"
Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 21:39 - Tudorel Toader dă lămuriri despre relația cu fostul judecător Cristian Danileț: ”L-am întâlnit o singură dată, la baza pârtiei de schi, am avut o scurtă discuţie"
Tudorel Toader / stiri Tudorel Toader
Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader spune că s-au întâlnit o singură dată cu fostul judecător Cristian Danileț, la baza pârtiei de schi din Vatra Dornei, în timp ce era în...
Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”
Marti, 21 Decembrie 2021, ora 11:54 - Tudorel Toader, replică tăioasă după ce Danileț a spus că i-a fost model. „Sunt surprins că l-a exclus atât de târziu din magistratură”
Tudorel Toader / stiri Tudorel Toader
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a reacționat după ce judecătorul Cristi Danileț, exclus din magistratură, a spus că i-a fost un model în viață. Toader a transmis că l-a...
Un doctorand al universității conduse de Tudorel Toader acuză o răzbunare a fostului ministru al Justiției: „Atât m-a costat pe mine curajul”
Duminica, 15 August 2021, ora 11:09 - Un doctorand al universității conduse de Tudorel Toader acuză o răzbunare a fostului ministru al Justiției: „Atât m-a costat pe mine curajul”
Tudorel Toader / stiri Tudorel Toader
Silvian-Emanuel Man, doctorand la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, unul dintre cei mai duri contestatari ai lui Tudorel Toader, reclamă o răzbunare din partea fostului ministru, care a...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Tudorel Toader, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Tudorel Toader
Tudorel Toader
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Tudorel Toader, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.