Toader subliniaza ca nu el a cerut la CSM amanarea interviului lui Augustin Lazar

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 16:04

   

Toader subliniaza ca nu el a cerut la CSM amanarea interviului lui Augustin Lazar
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, lasa sa se inteleaga, intr-o postare pe Facebook, ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost cel care a solicitat la CSM amanarea audierii sale. Reactia vine dupa anuntul CSM, privind reprogramarea care s-ar fi facut ca urmare a solicitarilor ministrului Justitiei si procurorului general.

Practic, Sectia pentru procurori din CSM a anuntat ca audierea lui Augustin Lazar, in cazul procedurii propunerii ministrului Justitiei de revocare din functie a procurorului general al Romaniei, a fost reprogramata din data de 13 noiembrie 2018, ora 10:00, pentru data de 19 noiembrie 2018, ora 11:00.

Citeste si: Revocarea lui Lazar: CSM amana audierea procurorului general, insa va da avizul in aceeasi zi

Acest lucru s-ar fi stabilit "urmare a solicitarilor formulate de domnul Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, si Justitie si de domnul Tudorel Toader, ministru al Justitiei, la datele de 26 octombrie 2018 si 1 noiembrie 2018."

Tudorel Toader a publicat un schimb de mesaje cu vicepresedintele CSM, Codrut Olaru. Potrivit unuia dintre mesaje, Lazar ar fi fost cel care a solicitat reprogramarea pe 20 noiembrie. Pentru ca avea programul facut, Toader a solicitat o alta data. Astfel, a fost stabilita data de 19 noiembrie.

Postarea lui ToaderSimple precizari, pentru a se vedea cine a solicitat CSM sa amane termenul de audiere a procurorului general!

25 octombrie 2018 - CSM - Comunicat de presa. "Sectia pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit ca solicitarea ministrului justitiei de avizare a revocarii din functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a domnului Augustin Lazar sa fie analizata in sedinta din data de 13 noiembrie 2018, ora 10.00. Avizul motivat va fi inaintat Ministerului Justitiei la data de 21 noiembrie 2018."

1 noiembrie 2018 - adresa CSM nr. 3/22373/2018 "Stimate domnule Ministru, Va aducem la cunostinta faptul ca, urmare a solicitarii domnului procuror general, Augustin Lazar, sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in cadrul careia se va analiza avizarea propunerii ministrului justitiei de revocare din functie a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost programata pentru data de 20 noiembrie 2018 - ora 10.00."

1 noiembrie 2018 - adresa Ministerul Justitiei catre CSM nr. 3/91708/01.11.2018 "Stimate Domnule Vicepresedinte, Am primit adresa dumneavoastra referitoare la reprogramarea sedintei Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia se va analiza avizarea propunerii ministrului justitiei de revocare din functie a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru data de 20 noiembrie 2018 - ora 10.00. Avand in vedere agenda prestabilita, va rog ca sedinta sectiei sa fie reprogramata la o alta data. Tototdata, pentru evitarea acestor reprogramari, propun stabilirea de comun acord a sedintei. Va multumesc pentru intelegere si colaborare!"

2 noiembrie 2018 - adresa CSM nr. 6/22373/2018 "Stimate domnule Ministru, Urmare a solicitarii dumneavoastra, va aducem la cunostinta faptul ca sedinta Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii in cadrul careia se va analiza avizarea propunerii ministrului justitiei de revocare din functie a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost programata pentru data de 19 noiembrie 2018 - ora 11.00."


I.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de3294 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
albakazapada
rank 5
CU VALIZELE PE MASA
lupta continua la nesfarsit pentru un final corect interpretat.
Bgan
rank 1
Tudorel zice ca gogoșile lui Dragnea
Sunt f bune deși el e invatat cu gogoși psd. El vinde numai minciunele ca aia cu lazar care a semnat documentul pt Iohannis.
alexandrina
rank 5
Tudorele,
esti la fel de mincinos si ticalos precum seful tau, Dragnea.
Sper sa ajungeti cat mai curand la cota zero !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor