CV cu de toate: Tudorel Toader si-a trecut intalnirile la nivel inalt si deplasarile in afara. Raluca Pruna: E rupt de simtul realitatii!

Duminica, 05 Mai 2019, ora 17:28
13383 citiri
CV cu de toate: Tudorel Toader si-a trecut intalnirile la nivel inalt si deplasarile in afara. Raluca Pruna: E rupt de simtul realitatii!
Foto: Arhiva Facebook/Tudorel Toader

Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei in Executivul Dancila, si-a actualizat CV-ul cu intalnirile la nivel inalt, precum si cu deplasarile din afara tarii. Raluca Pruna, care a detinut acest portofoliu in Cabinetul Ciolos, sustine ca acesta "e rupt de realitate" si se bucura ca el nu candideaza pentru nicio alta functie.

Pe principiul "sa fie cu de toate", Tudorel Toader a trecut in CV-ul postat pe site-ul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la catedra de drept public, inclusiv intalniri obisnuite de lucruri si deplasari in strainatate.

Acestea sunt mentionate la capitolul "Competente de specialitate".

CV-ul sau este un "cearceaf" lung de 13 pagini si contine, printre altele, mentiuni ale intalnirilor cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, precum si cele cu comisarii europeni Vera Jourova si Corina Cretu.

Nicio vorba, insa, despre competentele pe care le-a dobandit in urma acestor intrevederi.

Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Cabinetul Ciolos, l-a criticat pe Tudorel Toader, intr-o postare pe Facebook.

"E o vorba la romani. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. La dl Toader nu e asa. E mai grav. E rupt de simtul realitatii. Si e bine. Caci altfel s-ar fi sinucis de mult, din onoarea care decurge din functiile astea toate cu care patria i-a multumit.

Apoi, e bine si pentru ca dl Toader nu candideaza la nimic. Are totul. Daca si-ar fi depus o candidatura pe undeva, in locuri care conteaza si altceva decat fidelitatea fata de Partid, cel mai probabil nu trecea de selectia de CV-uri. Peste 3 pagini nimeni nu citeste, nu din lipsa de timp ci din responsabilitate. Nu alegi pe cineva care trece in CV de toate, just in case", a opinat Raluca Pruna pe Facebook.

Ziare.com a relatat de curand costul deplasarilor in strainatate ale fostului ministru Tudorel Toader in cei 2 ani de mandat: este vorba de peste 60.000 de euro!

#CV Tudorel Toader intalniri, #CV Tudorel Toader, #tudorel toader , #stiri Tudorel Toader