Înapoi la listarea arhivei

26 Aprilie 2007 - Un scuter a fost lovit pe strada Pacii

Ieri la ora 12.30, la intersectia strazilor Pacii cu Progresului, in dreptul hotelului Egreta, a avut loc un accident rutier intre un autoturism si un motoscuter.

26 Aprilie 2007 - Miniporturi la Murighiol si Sfantu Gheorghe

Strategii in turism, mai ales in zona Deltei Dunarii, desemnata inca de anul trecut tinta turistica a Romaniei, s-au tot facut de-a lungul timpului iar zecile de pensiuni si alte tipuri de unitati de

26 Aprilie 2007 - Bani pentru subventia la motorina

Prima transa din subventia pentru motorina acordata de autoritatile centrale agricultorilor a ajuns deja in judetul Tulcea.

26 Aprilie 2007 - Biserici vechi, lasate de izbeliste

Doua biserici vechi din judet se pot darama in orice clipa peste credinciosii care participa la slujbele care se oficiaza in acestea.

26 Aprilie 2007 - Fostul contabil sef de la Frontiera a fost condamnat cu suspendare

Judecatoria Tulcea a decis condamnarea inculpatului Adrian Viorel Deleanu pentru doua infractiuni.

26 Aprilie 2007 - Cinci tulceni au trecut razant pe langa moarte

acestia au zburat cu autoturismul de pe un pod, dupa care s-au infipt in pamant

26 Aprilie 2007 - Cinci tulceni au trecut razant pe langa moarte

acestia au zburat cu autoturismul de pe un pod, dupa care s-au infipt in pamant Unul dintre cele trei ceasuri rele ale zilei de marti s-a petrecut in judetul Constanta, in apropiere de localitatea

26 Aprilie 2007 - Tinerii liberal-democrati organizeaza curse de masini!

Organizatia de tineret a Partidului Liberal Democrat din Tulcea pregateste, in colaborare cu o firma din Bucuresti, o cursa de masini ce se va desfasura pe data de 9 iunie.

26 Aprilie 2007 - Parchetul local, tinta unui atac cu materii fecale

Un bolnav psihic s-a apropiat de intrarea prin spate a Parchetului Judetean de unde a "bombardat" biroul procuroarei Laura Subtirelu cu borcane pline cu materii fecale. Individul a fost saltat de o

26 Aprilie 2007 - Cartierul Prelungirea Taberei are si sistem de canalizare

Cele aproape 1.000 de persoane care locuiesc in cartierul Prelungirea Taberei au sistem de canalizare realizat in baza unui proiect finantat de Uniunea Europeana.