Înapoi la listarea arhivei

28 August 2007 - Campania agricola de toamna, ingreunata din cauza lipsei apei din sol

Doar 15.000 de hectare de teren agricol dintr-un total de 110.000 din judetul Tulcea au fost arate in aceasta campanie agricola, transmite corespondentul ROMPRES.

28 August 2007 - Un nou incendiu la marginea orasului

Circa 25 de hectare de vegetatie au ars in noaptea de luni spre marti, la marginea orasului Tulcea, in zona Zagan, transmite corespondentul ROMPRES.

28 August 2007 - Un nou incendiu la marginea orasului

Circa 25 de hectare de vegetatie au ars in noaptea de luni spre marti, la marginea orasului Tulcea, in zona Zagan, transmite corespondentul ROMPRES.

28 August 2007 - Blocul 'fantoma' din Jurilovca

subsolul este plin de apa, acoperisul risca sa cada, iar apartamentele sunt supraevaluate Despre blocul fostului Oficiu Judetean pentru Turism din satul Jurilovca am mai scris in urma cu o luna.

28 August 2007 - Scoli din Delta nu vor primi autorizatie de functionare nici anul acesta !

Unele unitati de invatamant din Delta Dunarii nu vor primi nici anul acesta autorizatie sanitara de functionare din partea Autoritatii de Sanatate Publica (ASP). Informatia a fost facuta publica ieri

28 August 2007 - Prima ranfluare finalizata in acest an

Epava navei "Mamaia", scufundata in raza santierului naval din Sulina, a fost scoasa la mal in intregime, transmite corespondentul ROMPRES.

28 August 2007 - UNKLE si Coldcut, capete de afis la Delta Music Fest

Trupele britanice UNKLE si Coldcut, dar si austriecii de la Sofa Surfers vor fi capete de afis la prima editie a festivalului de muzica electronica Delta Music Fest, organizat, la Sfantu Gheorghe, de

28 August 2007 - Masuri pentru interventii in cazul incendiilor din Delta

Oficialitatile tulcene vor solicita autoritatilor nationale sprijin pentru achizitionarea unor nave speciale cu ajutorul carora sa se poata interveni in Delta Dunarii in caz de incendii, transmite

28 August 2007 - Scoli din Delta fara autorizatie de functionare

Unele unitati de invatamant din Delta Dunarii nu vor primi nici anul acesta autorizatie de functionare din partea Autoritatii de Sanatate Publica (ASP), transmite corespondentul ROMPRES.