Înapoi la listarea arhivei

09 Iulie 2008 - Locuinte sociale pentru romi, din fonduri europene

Persoanele de etnie roma din municipiul Tulcea vor beneficia de locuinte sociale care vor fi construite din fonduri europene.

09 Iulie 2008 - Recoltatul orzului si al orzoaicei, la final

Fermierii tulceni au incheiat recoltatul orzului si orzoaicei, campania de recoltat paioasele fiind in plina desfasurare, transmite corespondentul ROMPRES.

09 Iulie 2008 - Incendii la vegetatia uscata

Pompierii tulceni au intervenit in ultimele doua zile la stingerea a cinci incendii aparute la vegetatia uscata, transmite corespondentul ROMPRES.

09 Iulie 2008 - Rezultatele Bacalaureatului - normale, in opinia conducerii ISJ

Rezultatele examenului de Bacalaureat din acest an sunt considerate normale de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) din Tulcea, desi procentul de promovabilitate este mai mic cu 14,56%

09 Iulie 2008 - Sediile unor filiale ANPA, mutate pe pontoane dormitor

Conducerea Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura (ANPA) a decis ca sediile institutiilor din judetele cu deschidere la Dunare sa fie pontoane dormitor, transmite corespondentul ROMPRES.

09 Iulie 2008 - Retea de traficanti de tigari anihilata la Tulcea

Victor Grigoras, seful biroului tulcea al DIICOT, a declarat ca a fost anihilata o retea de trafic de tigari de contrabanda care actiona in zona de frontiera romano-ucraineana Grindu-Vacareni. sase